Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cagarruta U.D Las Palmas
porelotrolado Tactiek palpi2
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 54
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Cetner rent richting de bal. Serrat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barragán. Serrat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roncagli komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Baróti geeft een hoge lob. Dzur is nu in balbezit. Dzur passt de bal met de wreef. Dupont is nu in balbezit. Dupont passt de bal zonder na te denken. Rendulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Roncagli probeert naar een medespeler te passen. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Serrat is nu in balbezit. Serrat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Micewicz trapt de bal weg. Yedigaryan kopt de bal weg. Horvat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gala rent richting de bal. Gala schiet op doel. Rendulić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat speelt de bal door. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. Rendulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 51%, U.D Las Palmas 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cagarruta - U.D Las Palmas 0:0

47e minuut.
Dupont is nu in balbezit. Roncagli verovert de bal door een tackle van achteren. Roncagli passt de bal met de wreef. Cetner rent richting de bal. Cetner draait met de bal, schiet en ... Micewicz bokst de bal weg.

73e minuut.
Voreadis kopt de bal weg. Gala heeft problemen om de bal te vangen. Bożym rent richting de bal. Gala onderschept slim de pass. Gala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shemesh komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gramsci geeft een hoge lob. Noica kopt de bal weg. Vulpe heeft problemen om de bal te vangen. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 60%, U.D Las Palmas 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cagarruta - U.D Las Palmas 0:0