Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronkis CF Rovello
343 Tactiek IV MP
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Ruicu is nu in balbezit. Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda geeft de bal voor. Boţu is nu in balbezit. Boţu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lucas geeft een lange en hoge pass. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal met de wreef. Štross rent richting de bal. Štross draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Mitura kopt de bal weg. Ruicu is nu in balbezit. Ruicu haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Štross is nu in balbezit. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross rent richting de bal. Štross draait met de bal, schiet en ... Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Rovello 1:0

11e minuut.
Schiratti probeert naar een medespeler te passen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Boţu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas passt de bal zonder na te denken. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Boţu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ruicu is nu in balbezit. Apostu speelt de bal door. Ruicu met een sublieme pass. Daar is Mitura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitura draait met de bal, schiet en ... Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Štross rent richting de bal. Filipski verovert de bal door een tackle van achteren. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Rovello 2:0

25e minuut.
Ciuchiţă probeert de bal aan de voet te houden. De Santo rent richting de bal. De Santo passt de bal zonder na te denken. Boţu heeft problemen om de bal te vangen. Boţu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ubeda speelt de bal door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross is nu in balbezit. Boţu rent richting de bal. Boţu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal in één keer door. Miller probeert naar een medespeler te passen. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Ruicu rent richting de bal. Ruicu passt de bal in één keer door. Mitura rent richting de bal. Mitura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Rovello 2:1

43e minuut.
Mitura rent richting de bal. Schiratti is nu in balbezit. Mitura verovert de bal door een tackle van achteren. Mitura schiet op doel. Tomazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tronkis CF - Rovello 2:2

44e minuut.
Ubeda speelt de bal door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal zonder na te denken. De Santo rent richting de bal. De Santo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 49%, Rovello 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tronkis CF - Rovello 2:2

49e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. De Santo is nu in balbezit. De Santo haalt uit met een fantastische trap. Filipski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Rovello 3:2

51e minuut.
Drăgoi passt de bal met de wreef. Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu passt de bal in één keer door. Mitura rent richting de bal. Mitura draait met de bal, schiet en ... Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Miller probeert naar een medespeler te passen. Ubeda speelt de bal door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Rovello 4:2

67e minuut.
Ruicu passt de bal met de wreef. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă met een sublieme pass. Ruicu is nu in balbezit. Ruicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štross rent richting de bal. Štross passt de bal met de wreef. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo probeert naar een medespeler te passen. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Rovello 5:2

84e minuut.
Inworp. Ciuchiţă met de inworp. Ruicu geeft een hoge lob. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu is nu in balbezit. Štross rent richting de bal. Štross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Filipski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipski passt de bal zonder na te denken. Ruicu is nu in balbezit. Ruicu draait met de bal, schiet en ... Tomazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 49%, Rovello 51%.
Tronkis CF - Rovello 5:2