Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK Duque Stars
ligthforce14 Tactiek DP3D
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Hermosín probeert de bal met de borst te controleren. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski passt de bal met de wreef. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Demont verovert de bal door een tackle van achteren. Demont geeft een hoge lob. Fappani is nu in balbezit. Harasani onderschept slim de pass. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Kalender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Echeto passt de bal in één keer door. Amara rent richting de bal. Amara passt de bal met de wreef. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Demont probeert naar een medespeler te passen. Echeto speelt de bal door. García Sierra rent richting de bal. García Sierra draait met de bal, schiet en ... Kalender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Duque Stars 1:0

27e minuut.
Abrami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgari rent richting de bal. Bulgari passt de bal met de wreef. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra draait met de bal, schiet en ... Kalender probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Yaniv passt de bal in één keer door. Obetkovski geeft de bal voor. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua heeft problemen om de bal te vangen. Zautua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HARRIAK - Duque Stars 1:1

35e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een lange en hoge pass. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. Kalender maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yaniv probeert naar een medespeler te passen. Hermosín rent richting de bal. Demont geeft een hoge lob. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Kalender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Duque Stars 2:1

37e minuut.
Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski passt de bal zonder na te denken. Tanou verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez García rent richting de bal. Álvarez García schiet op doel. Kropík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Kropík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HARRIAK - Duque Stars 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 44%, Duque Stars 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HARRIAK - Duque Stars 2:2

53e minuut.
Zautua is nu in balbezit. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zautua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez García rent richting de bal. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap. Kropík bokst de bal weg. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Kropík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Duque Stars 2:3

88e minuut.
Demont bereikt de bal nog maar net als eerste. Demont geeft een lange en hoge pass. Daar is Lilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 36%, Duque Stars 64%.
HARRIAK - Duque Stars 2:3