Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía ReAL MaLLoRcA C.F
Desanimo Tactiek MallOrKa
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal met de wreef. Roger heeft problemen om de bal te vangen. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ciobotaru geeft een hoge lob. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller speelt de bal door. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Cotignola verovert de bal door een tackle van achteren. Clark geeft de bal voor. Becker kopt de bal weg. Klungelig pakt Cochez de bal. Cochez schiet op doel. Bá Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Clark heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Keller speelt de bal door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becker. Regtop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roger wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Becker kan de bal niet met de borst controleren. Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea geeft een hoge lob. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. Tufeanu bokst de bal weg. Mirzəyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller geeft een hoge lob. Regtop maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Regtop is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 0:1

12e minuut.
Keller passt de bal met de wreef. Roger rent richting de bal. Roger passt de bal in één keer door. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Tufeanu bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti onderschept slim de pass. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 0:2

14e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger passt de bal met de wreef. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Regtop rent richting de bal. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop passt de bal zonder na te denken. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moreta geeft de bal voor. Becker is nu in balbezit. Regtop onderschept slim de pass. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 0:3

43e minuut.
Pescariu is nu in balbezit. Pescariu geeft een hoge lob. Alonso controleert de bal met de borst. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh bokst de bal weg.

43e minuut.
Moreta geeft de bal voor. Inworp. Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argote bereikt de bal nog maar net als eerste. Argote geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Aldea geeft een lange en hoge pass. Zuasti maakt een snoekduik en kopt de bal. Tufeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 51%, ReAL MaLLoRcA C.F 49%.
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 0:3

46e minuut.
Keller speelt de bal door. Clark heeft problemen om de bal te vangen. Clark geeft een lange en hoge pass. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lalatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalatović passt de bal in één keer door. Clark rent richting de bal. Cotignola verovert de bal door een tackle van achteren. Cotignola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bá Thịnh trapt de bal weg. Roger kopt de bal weg. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

65e minuut.
Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Roger verovert de bal door een tackle van achteren. Roger geeft een hoge lob. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lalatović passt de bal in één keer door. Cotignola is nu in balbezit. Cochez is nu in balbezit. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Clark geeft de bal voor. Inworp. Lalatović met de inworp. Argote bereikt de bal nog maar net als eerste. Argote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cotignola controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Moreta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

84e minuut.
Lalatović verovert de bal door een tackle van achteren. Lalatović geeft een lange en hoge pass. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez schiet op doel. Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 47%, ReAL MaLLoRcA C.F 53%.
Apatía - ReAL MaLLoRcA C.F 1:5