Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReAL MaLLoRcA C.F Apatía
MallOrKa Tactiek Desgana
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 17
53.6 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Mirzəyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop onderschept slim de pass. Becker onderschept slim de pass. Roger rent richting de bal. Roger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Leś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krzętowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzętowski met een sublieme pass. Cochez is nu in balbezit. Cochez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś met een sublieme pass. Lalatović probeert naar een medespeler te passen. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez schiet op doel. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu geeft een lange en hoge pass. Cochez kopt de bal weg. Cotignola rent richting de bal. Cotignola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzętowski is nu in balbezit. Krzętowski passt de bal zonder na te denken. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Leś probeert naar een medespeler te passen. Lalatović rent richting de bal. Lalatović met een sublieme pass. Cochez is nu in balbezit. Cochez draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 62%, Apatía 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ReAL MaLLoRcA C.F - Apatía 0:0

46e minuut.
Roger onderschept slim de pass. Alí is nu in balbezit. Roger verovert de bal door een tackle van achteren. Roger schiet op doel. Hałabura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Apatía 1:0

52e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal zonder na te denken. Leś met een sublieme pass. Cochez rent richting de bal. Cochez draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Krzętowski passt de bal in één keer door. Lalatović is nu in balbezit. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Cochez heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buitenspel voor Cotignola. Goede buitenspelval van de verdediging. Moreta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Béjar rent richting de bal. Béjar haalt uit met een fantastische trap. Hałabura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moreta neemt vlug de vrije trap. Mirzəyev heeft problemen om de bal te vangen. Mirzəyev geeft een hoge lob. Cochez is nu in balbezit. Cochez draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Lalatović probeert naar een medespeler te passen. Pescariu is nu in balbezit. Cochez is nu in balbezit. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - Apatía 1:1

77e minuut.
Aldea geeft een hoge lob. Pescariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirzəyev is nu in balbezit. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lalatović passt de bal in één keer door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu speelt de bal door. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cochez is nu in balbezit. Cochez schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 53%, Apatía 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ReAL MaLLoRcA C.F - Apatía 1:1