Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cagarruta Rovello
porelotrolado Tactiek def 352 retoc
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 56.3
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Dzur onderschept slim de pass. Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki passt de bal in één keer door. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. Lucas bokst de bal weg.

17e minuut.
Voreadis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pfister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfister speelt de bal door. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Matisons rent richting de bal. Pfister verovert de bal door een tackle van achteren. Pfister passt de bal in één keer door. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. Lucas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daar is Mitura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzur verovert de bal door een tackle van achteren. Dzur passt de bal zonder na te denken. Gala rent richting de bal. Gala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Koziarzewski de bal onder controle te krijgen. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala met een sublieme pass. Voreadis rent richting de bal. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - Rovello 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 49%, Rovello 51%.
cagarruta - Rovello 1:0

47e minuut.
Gala is nu in balbezit. Kwoka maakt een afschuwelijke overtreding. Gala raakt geblesseerd tijdens het duel. Pfister zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Koziarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gala is nu in balbezit. Gala draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - Rovello 2:0

51e minuut.
Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă passt de bal met de wreef. Breahna probeert naar een medespeler te passen. Mitura is nu in balbezit. Mitura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Buadés heeft problemen om de bal te vangen. Micewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura haalt uit met een fantastische trap. Micewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Filipski passt de bal met de wreef. Kwoka rent richting de bal. Ciechacki begaat een overtreding. Ciechacki krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipski met een sublieme pass. Jacke rent richting de bal. Jacke geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 64%, Rovello 36%.
cagarruta - Rovello 2:0