Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronkis CF U.D Las Palmas
343 Tactiek palpi2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 49.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pila geeft een hoge lob. Inworp. Lodberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubeda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boţu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - U.D Las Palmas 1:0

7e minuut.
Baróti verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti met een sublieme pass. Ubeda rent richting de bal. Ubeda geeft de bal voor. Boţu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Boţu kan de bal niet met de borst controleren. De Santo is nu in balbezit. De Santo passt de bal met de wreef. Boţu is nu in balbezit. Boţu draait met de bal, schiet en ... Azadvətən bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - U.D Las Palmas 2:0

20e minuut.
Štross verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat onderschept slim de pass. Horvat geeft een hoge lob. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross passt de bal zonder na te denken. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - U.D Las Palmas 3:0

33e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een hoge lob. De Santo speelt de bal door. Boţu is nu in balbezit. Boţu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Baróti rent richting de bal. Baróti geeft een hoge lob. Noica kopt de bal weg. Daar is Koszut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Horvat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nascimento de bal. Nascimento met een sublieme pass. Serrat rent richting de bal. Serrat schiet op doel. Tomazzi bokst de bal weg.

40e minuut.
Roncagli probeert naar een medespeler te passen. Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica probeert naar een medespeler te passen. Koszut rent richting de bal. Koszut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 51%, U.D Las Palmas 49%.
Tronkis CF - U.D Las Palmas 3:0

46e minuut.
Boţu rent richting de bal. Boţu passt de bal in één keer door. De Santo is nu in balbezit. De Santo draait met de bal, schiet en ... Bożym probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Schiratti probeert naar een medespeler te passen. De Santo is nu in balbezit. De Santo passt de bal in één keer door. Boţu is nu in balbezit. Boţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bożym passt de bal met de wreef. Nascimento rent richting de bal. Ramírez begaat een overtreding. Ramírez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Cetner probeert naar een medespeler te passen. Serrat is nu in balbezit. Ubeda begaat een overtreding. Ubeda krijgt een gele kaart. Serrat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Noica probeert naar een medespeler te passen. Cetner rent richting de bal. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - U.D Las Palmas 3:1

66e minuut.
Ramírez met een snelle inworp. Ubeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bożym de bal. Boţu verovert de bal door een tackle van achteren. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo draait met de bal, schiet en ... Azadvətən probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Koszut is nu in balbezit. Apostu onderschept slim de pass. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner draait met de bal, schiet en ... Tomazzi bokst de bal weg.

80e minuut.
Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut passt de bal met de wreef. Apostu rent richting de bal. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 45%, U.D Las Palmas 55%.
Tronkis CF - U.D Las Palmas 3:1