Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D Las Palmas Tronkis CF
palpi2 Tactiek apt 1
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Preda passt de bal zonder na te denken. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Boţu rent richting de bal. Boţu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ramírez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boţu speelt de bal door. Štross is nu in balbezit. Štross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Tronkis CF 0:1

13e minuut.
Štross heeft problemen om de bal te vangen. Ubeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubeda passt de bal met de wreef. Boţu is nu in balbezit. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Rendulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Schiratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiratti geeft een lange en hoge pass. Boţu kan de bal niet met de borst controleren. Boţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Tronkis CF 0:2

16e minuut.
Nascimento passt de bal in één keer door. Shemesh probeert de bal aan de voet te houden. Schiratti is nu in balbezit. Schiratti geeft de bal voor. Boţu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ubeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym verovert de bal door een tackle van achteren. Boţu rent richting de bal. Boţu draait met de bal, schiet en ... Rendulić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiratti verovert de bal door een tackle van achteren. Miller rent richting de bal. Shemesh onderschept slim de pass. Shemesh haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

26e minuut.
Pila rent richting de bal. Pila met een sublieme pass. Schiratti is nu in balbezit. Cetner onderschept slim de pass. Cetner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pila geeft een hoge lob. Schiratti kopt de bal weg. Lodberg rent richting de bal. Lodberg geeft een hoge lob. Ramírez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú passt de bal met de wreef. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner schiet op doel. Tomazzi bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Noica de bal. Lodberg rent richting de bal. Lodberg probeert naar een medespeler te passen. Boţu is nu in balbezit. Boţu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Buitenspel voor Štross. Goede buitenspelval van de verdediging. Bożym maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ramírez kopt de bal weg. Boţu heeft problemen om de bal te vangen. Boţu draait met de bal, schiet en ... Rendulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Štross rent richting de bal. Štross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Tronkis CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 61%, Tronkis CF 39%.
U.D Las Palmas - Tronkis CF 0:3

53e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. Lodberg heeft problemen om de bal te vangen. Lodberg geeft de bal voor. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Tronkis CF 0:4

63e minuut.
Lucas geeft de bal voor. Štross kopt de bal weg. Boţu is nu in balbezit. Boţu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Roncagli passt de bal in één keer door. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Nascimento passt de bal zonder na te denken. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Štross onderschept slim de pass. Štross met een sublieme pass. Lodberg met een sublieme pass. Boţu rent richting de bal. Boţu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Boţu passt de bal met de wreef. Štross is nu in balbezit. Štross speelt de bal door. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ubeda speelt de bal door. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal met de wreef. Boţu rent richting de bal. Boţu draait met de bal, schiet en ... Rendulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štross is nu in balbezit. Štross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Tronkis CF 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 60%, Tronkis CF 40%.
U.D Las Palmas - Tronkis CF 0:5