Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReAL MaLLoRcA C.F HARRIAK
MallOrKa Tactiek ligthforce14
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
59.3 gemiddelde waardering 57.1
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Roger heeft problemen om de bal te vangen. Roger passt de bal in één keer door. Keller probeert naar een medespeler te passen. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Kropík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Clark speelt de bal door. Aldea met een sublieme pass. Roger is nu in balbezit. Roger geeft een lange en hoge pass. Regtop rent richting de bal. Kropík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Amara rent richting de bal. Amara speelt de bal door. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Dželilović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keller is nu in balbezit. Keller speelt de bal door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een lange en hoge pass. Thunebro heeft problemen om de bal te vangen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Regtop passt de bal zonder na te denken. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. Kropík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kropík met een harde bal richting middenveld. Harasani is nu in balbezit. Harasani passt de bal met de wreef. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara geeft een hoge lob. Bá Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Thunebro is nu in balbezit. Thunebro met een sublieme pass. García Sierra rent richting de bal. Harasani rent richting de bal. Harasani schiet op doel. Bá Thịnh bokst de bal weg.

43e minuut.
Roger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dželilović de bal. Dželilović passt de bal met de wreef. Roger rent richting de bal. Roger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 37%, HARRIAK 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ReAL MaLLoRcA C.F - HARRIAK 0:0

47e minuut.
Demont met de inworp. Clark rent richting de bal. Echeto verovert de bal door een tackle van achteren. Echeto probeert naar een medespeler te passen. Demont geeft een hoge lob. Bá Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dželilović met de inworp. Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuasti de bal. Zuasti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Demont passt de bal in één keer door. Moreta geeft de bal voor. Krebs kopt de bal weg. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Keller met de inworp. Roger is nu in balbezit. Roger geeft de bal voor. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Demont met een sublieme pass. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara geeft de bal voor. Klungelig pakt Harasani de bal. Harasani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Echeto geeft een lange en hoge pass. Harasani is nu in balbezit. Harasani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeto geeft de bal voor. Bá Thịnh bokst de bal weg.

64e minuut.
Zuasti onderschept slim de pass. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel. Kropík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - HARRIAK 1:0

65e minuut.
Demont probeert naar een medespeler te passen. Harasani rent richting de bal. Harasani passt de bal in één keer door. Amara rent richting de bal. Amara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Sierra springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
García Sierra rent richting de bal. Moreta verovert de bal door een tackle van achteren. Moreta geeft een lange en hoge pass. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Kropík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tanou kopt de bal weg. Demont geeft een hoge lob. Fernández Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dželilović passt de bal in één keer door. Roger is nu in balbezit. Met opzet legt Krebs zijn tegenspeler op de grond. Krebs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Demont geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. García Sierra stond buitenspel. Moreta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zuasti rent richting de bal. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Kropík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - HARRIAK 2:0

88e minuut.
Roger geeft de bal voor. Bulgari heeft problemen om de bal te vangen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - HARRIAK 3:0

90e minuut.
Roger rent richting de bal. Demont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuasti rent richting de bal. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Kropík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - HARRIAK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 48%, HARRIAK 52%.
ReAL MaLLoRcA C.F - HARRIAK 4:0