Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK ReAL MaLLoRcA C.F
ligthforce Tactiek MallOrKa
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.3 gemiddelde waardering 55.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Roger is nu in balbezit. Lootens onderschept slim de pass. Lootens geeft een hoge lob. Harasani rent richting de bal. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tanou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fernández Rodríguez met de inworp. Dželilović rent richting de bal. Dželilović geeft een lange en hoge pass. Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Echeto rent richting de bal. Echeto passt de bal met de wreef. Harasani rent richting de bal. Harasani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - ReAL MaLLoRcA C.F 1:0

34e minuut.
Bulgari geeft de bal voor. Keller probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Harasani krijgt zijn hoofd ertegen. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Regtop is nu in balbezit. Lootens is nu in balbezit. Lootens geeft de bal voor. Harasani rent richting de bal. Harasani schiet op doel. Bá Thịnh bokst de bal weg.

44e minuut.
Demont probeert naar een medespeler te passen. Echeto rent richting de bal. Aldea begaat een overtreding. Aldea krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreta begaat een overtreding. Harasani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demont zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dželilović probeert de bal met de borst te controleren. Harasani rent richting de bal. Harasani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 46%, ReAL MaLLoRcA C.F 54%.
HARRIAK - ReAL MaLLoRcA C.F 1:0

63e minuut.
Demont is nu in balbezit. Demont passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lootens de bal. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Kropík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tanou passt de bal zonder na te denken. Roger controleert de bal met de borst. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alonso kan de bal niet met de borst controleren. Harasani rent richting de bal. Fernández Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani verovert de bal door een tackle van achteren. Harasani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Amara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgari speelt de bal door. Demont probeert naar een medespeler te passen. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 39%, ReAL MaLLoRcA C.F 61%.
HARRIAK - ReAL MaLLoRcA C.F 1:0