Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duque Stars Apatía
DP3D Tactiek Desanimo
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski speelt de bal door. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Apatía 1:0

6e minuut.
Abrami geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argote rent richting de bal. Argote geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cochez heeft problemen om de bal te vangen. Brończyk onderschept slim de pass. Brończyk geeft een lange en hoge pass. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Fappani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotignola rent richting de bal. Fappani onderschept slim de pass. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski speelt de bal door. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Apatía 2:0

20e minuut.
Alí passt de bal zonder na te denken. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fitz. Fitz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Brończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalatović is nu in balbezit. Lalatović speelt de bal door. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 59%, Apatía 41%.
Duque Stars - Apatía 2:0

48e minuut.
Brychczy passt de bal met de wreef. Cotignola rent richting de bal. Bailey maakt een afschuwelijke overtreding. Bailey krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Fitz heeft problemen om de bal te vangen. Fitz probeert naar een medespeler te passen. Yaniv speelt de bal door. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Obetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Obetkovski speelt de bal door. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Fitz probeert naar een medespeler te passen. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski speelt de bal door. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski met een sublieme pass. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Apatía 3:0

67e minuut.
Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Apatía 4:0

68e minuut.
Hermosín met een sublieme pass. Obetkovski is nu in balbezit. Pescariu begaat een overtreding. Pescariu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Obetkovski de bal. Obetkovski speelt de bal door. Zautua rent richting de bal. Zautua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Apatía 5:0

77e minuut.
Obetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Obetkovski heeft problemen om de bal te vangen. Obetkovski passt de bal met de wreef. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Álvarez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Apatía 6:0

84e minuut.
Brychczy probeert de bal met de borst te controleren. Fappani is nu in balbezit. Fappani geeft een hoge lob. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Álvarez García is nu in balbezit. Álvarez García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Apatía 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 47%, Apatía 53%.
Duque Stars - Apatía 7:0