Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía Duque Stars
Desgana Tactiek DP3D
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Alí speelt de bal door. Krzętowski rent richting de bal. Lilli begaat een overtreding. Lilli krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Hermosín passt de bal met de wreef. Mirzəyev rent richting de bal. Álvarez García onderschept slim de pass. Álvarez García draait met de bal, schiet en ... Hałabura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 0:1

4e minuut.
Wanczyk speelt de bal door. Obetkovski speelt de bal door. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mirzəyev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 0:2

6e minuut.
Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski geeft de bal voor. Cochez rent richting de bal. Cochez schiet op doel. Kalender probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 1:2

10e minuut.
Ciobotaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wanczyk met een snelle inworp. Obetkovski geeft een hoge lob. Zautua springt en kopt de bal. Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lilli geeft een hoge lob. Wanczyk met een sublieme pass. Daar is Obetkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 1:3

15e minuut.
Wanczyk kopt de bal weg. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski passt de bal met de wreef. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 1:4

20e minuut.
Mirzəyev kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obetkovski neemt de hoekschop. Hermosín springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 1:5

25e minuut.
Zautua onderschept slim de pass. Mirzəyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zautua. Mirzəyev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Wanczyk met een sublieme pass. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski passt de bal zonder na te denken. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alí de bal onder controle te krijgen. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Álvarez García springt en kopt de bal. Hałabura bokst de bal weg. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 1:6

35e minuut.
Klungelig pakt Abrami de bal. Cochez rent richting de bal. Brończyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cochez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cochez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Lalatović is nu in balbezit. Yaniv verovert de bal door een tackle van achteren. Yaniv passt de bal in één keer door. Obetkovski geeft een hoge lob. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Zautua de bal. Zautua passt de bal zonder na te denken. Álvarez García is nu in balbezit. Álvarez García draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hałabura bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 1:7

42e minuut.
Pescariu is nu in balbezit. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Krzętowski rent richting de bal. Krzętowski passt de bal met de wreef. Cochez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 62%, Duque Stars 38%.
Apatía - Duque Stars 1:7

60e minuut.
Lilli probeert naar een medespeler te passen. Pescariu speelt de bal door. Krzętowski rent richting de bal. Krzętowski geeft een lange en hoge pass. Cochez maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brończyk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lalatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalatović geeft een hoge lob. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola onderschept slim de pass. Cotignola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cochez springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kalender niet meer kan verder spelen. Gómez Espín komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wanczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obetkovski geeft een hoge lob. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García onderschept slim de pass. Álvarez García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 1:8

80e minuut.
Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fappani rent richting de bal. Lalatović verovert de bal door een tackle van achteren. Lalatović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilli geeft een lange en hoge pass. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Duque Stars 2:8

87e minuut.
Pescariu probeert de bal aan de voet te houden. Hermosín rent richting de bal. Alí verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosín rent richting de bal. Hermosín geeft een hoge lob. Hałabura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hałabura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wanczyk met een snelle inworp. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Hałabura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Abrami heeft problemen om de bal te vangen. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrami verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 60%, Duque Stars 40%.
Apatía - Duque Stars 2:8