Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cagarruta Tronkis CF
porelotrolado Tactiek 343
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten formidabel
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pfister heeft problemen om de bal te vangen. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki passt de bal met de wreef. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis draait met de bal, schiet en ... Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ubeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ubeda speelt de bal door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo is nu in balbezit. De Santo schiet op doel. Micewicz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lodberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boţu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štross springt en kopt de bal. Micewicz bokst de bal weg. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - Tronkis CF 0:1

11e minuut.
Yedigaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan schiet op doel. Daar is Apostu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gala is nu in balbezit. Gala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De Santo heeft problemen om de bal te vangen. Gramsci verovert de bal door een tackle van achteren. Ubeda onderschept slim de pass. Ubeda geeft een lange en hoge pass. Boţu maakt een snoekduik en kopt de bal. Micewicz bokst de bal weg.

18e minuut.
Vulpe geeft een hoge lob. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu geeft een hoge lob. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Dzur de bal. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe rent richting de bal. Boţu onderschept slim de pass. Boţu schiet op doel. Micewicz bokst de bal weg.

29e minuut.
Barragán met een sublieme pass. Yedigaryan speelt de bal door. Voreadis heeft problemen om de bal te vangen. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Miller speelt de bal door. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister passt de bal in één keer door. Voreadis rent richting de bal. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Miller is nu in balbezit. Voreadis onderschept slim de pass. Voreadis passt de bal met de wreef. Gala rent richting de bal. Gala schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 50%, Tronkis CF 50%.
cagarruta - Tronkis CF 0:1

50e minuut.
Boţu is nu in balbezit. De Santo rent richting de bal. Dzur verovert de bal door een tackle van achteren. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu draait met de bal, schiet en ... Micewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gramsci met een sublieme pass. Pfister heeft problemen om de bal te vangen. Pfister probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Voreadis de bal. Voreadis draait met de bal, schiet en ... Tomazzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cagarruta - Tronkis CF 1:1

58e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Lodberg is nu in balbezit. Lodberg geeft een lange en hoge pass. Boţu is nu in balbezit. Boţu draait met de bal, schiet en ... Micewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De Santo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gramsci de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lodberg met een snelle inworp. De Santo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Buadés probeert naar een medespeler te passen. Voreadis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miller is nu in balbezit. Voreadis onderschept slim de pass. Voreadis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci verovert de bal door een tackle van achteren. Gramsci geeft een hoge lob. Pfister is nu in balbezit. Pfister haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Inworp. Pfister zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis draait met de bal, schiet en ... Tomazzi bokst de bal weg.

77e minuut.
Yedigaryan kopt de bal weg. Dzur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ubeda speelt de bal door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Ciechacki kopt de bal weg. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiratti maakt een afschuwelijke overtreding. Schiratti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 46%, Tronkis CF 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cagarruta - Tronkis CF 1:1