Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronkis CF cagarruta
apt 1 Tactiek porelotrolado
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten formidable
excellent Passen adequate
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Pfister rent richting de bal. Pfister met een sublieme pass. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. Tomazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lodberg speelt de bal door. Gramsci probeert naar een medespeler te passen. Ramírez speelt de bal door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gramsci kopt de bal weg. Lodberg is nu in balbezit. Lodberg geeft een hoge lob. Boţu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
De Santo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noelsson komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Noelsson heeft problemen om de bal te vangen. Noelsson geeft een lange en hoge pass. Barragán rent richting de bal. Boţu verovert de bal door een tackle van achteren. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Micewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ubeda met een sublieme pass. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal in één keer door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Štross passt de bal in één keer door. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal met de wreef. Noelsson is nu in balbezit. Noelsson schiet op doel. Micewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ciechacki speelt de bal door. Gala is nu in balbezit. Schiratti geeft een lange en hoge pass. Gala is nu in balbezit. Gala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Barragán geeft een hoge lob. Ubeda kopt de bal weg. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft een hoge lob. Noelsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Yedigaryan rent richting de bal. Yedigaryan geeft de bal voor. Lucas probeert de bal aan de voet te houden. Voreadis rent richting de bal. Voreadis schiet op doel. Tomazzi bokst de bal weg. Apostu onderschept slim de pass. Yedigaryan probeert naar een medespeler te passen. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala draait met de bal, schiet en ... Miller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Noelsson rent richting de bal. Dzur verovert de bal door een tackle van achteren. Dzur passt de bal in één keer door. Gala is nu in balbezit. Gala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Schiratti geeft de bal voor. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vulpe ... Strafschop! Vulpe krijgt een gele kaart. Boţu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štross neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Micewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štross rent richting de bal. Micewicz probeert naar een medespeler te passen. Ciechacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Gala de bal. Gala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 35%, cagarruta 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tronkis CF - cagarruta 0:0

49e minuut.
Boţu rent richting de bal. Štross is nu in balbezit. Boţu met een sublieme pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. Micewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lodberg is nu in balbezit. Lodberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Štross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Noelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ubeda met een snelle inworp. Ramírez rent richting de bal. Ramírez met een sublieme pass. Boţu is nu in balbezit. Boţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boţu rent richting de bal. Boţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Boţu rent richting de bal. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Micewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - cagarruta 1:0

64e minuut.
Noelsson passt de bal met de wreef. Lodberg is nu in balbezit. Lodberg passt de bal zonder na te denken. Štross is nu in balbezit. Štross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ciechacki kopt de bal weg. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel. Micewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Voreadis kopt de bal weg. Miller rent richting de bal. Miller passt de bal zonder na te denken. Lodberg rent richting de bal. Lodberg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gramsci geeft een hoge lob. Schiratti onderschept slim de pass. Lodberg probeert naar een medespeler te passen. Boţu rent richting de bal. Boţu draait met de bal, schiet en ... Micewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Lucas kopt de bal weg. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Boţu is nu in balbezit. Boţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gramsci rent richting de bal. Gramsci geeft een hoge lob. Gala kopt de bal weg. Daar is Apostu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voreadis is nu in balbezit. Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lucas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Boţu rent richting de bal. Boţu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 30%, cagarruta 70%.
Tronkis CF - cagarruta 1:0