Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cagarruta Duque Stars
porelotrolado Tactiek DP3D
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 60.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pfister wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - Duque Stars 1:0

14e minuut.
Abrami met de inworp. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dzur zijn tegenspeler op de grond. Dzur krijgt een gele kaart. Obetkovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obetkovski met een snel genomen vrije trap. Álvarez García krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Abrami verovert de bal door een tackle van achteren. Abrami speelt de bal door. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski schiet op doel. Micewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Micewicz trapt de bal weg. Fitz speelt de bal door. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski geeft een hoge lob. Álvarez García springt en kopt de bal. Paal!

37e minuut.
Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci probeert naar een medespeler te passen. Abrami onderschept slim de pass. Voreadis rent richting de bal. Voreadis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Micewicz met een harde bal richting middenveld. Brończyk probeert de bal met de borst te controleren. Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan passt de bal in één keer door. Gala is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - Duque Stars 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 65%, Duque Stars 35%.
cagarruta - Duque Stars 2:0

54e minuut.
Abrami passt de bal in één keer door. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski geeft een hoge lob. Álvarez García rent richting de bal. Álvarez García draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Fitz verovert de bal door een tackle van achteren. Fitz probeert naar een medespeler te passen. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski geeft de bal voor. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Brończyk met een sublieme pass. Yaniv met een sublieme pass. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García schiet op doel. Micewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 72%, Duque Stars 28%.
cagarruta - Duque Stars 2:0