Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D Las Palmas ReAL MaLLoRcA C.F
palpi2 Tactiek MallOrKa
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 57.1
solid Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen good


6e minuut.
Nascimento rent richting de bal. Clark onderschept slim de pass. Cetner probeert naar een medespeler te passen. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú schiet op doel. Bá Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bożym bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Horvat de bal. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Keller speelt de bal door. Roger geeft de bal voor. Pila heeft problemen om de bal te vangen. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dželilović probeert naar een medespeler te passen. Roger is nu in balbezit. Roger met een sublieme pass. Zuasti heeft problemen om de bal te vangen. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Azadvətən probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Serrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal met de wreef. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Azadvətən niet meer kan verder spelen. García Compains komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović rent richting de bal. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović geeft een hoge lob. García Compains verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:1

20e minuut.
Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner geeft een hoge lob. Dželilović kopt de bal weg. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Dželilović geeft de bal voor. Keller kopt de bal weg. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:2

27e minuut.
Regtop kopt de bal weg. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Desábato begaat een overtreding. Desábato krijgt een gele kaart. Roger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clark met een snel genomen vrije trap. Zuasti maakt een snoekduik en kopt de bal. García Compains bokst de bal weg.

28e minuut.
Serrat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea passt de bal in één keer door. Regtop rent richting de bal. Regtop schiet op doel. García Compains kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuasti rent richting de bal. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:3

30e minuut.
Clark kan de bal niet met de borst controleren. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal in één keer door. Daar is Zuasti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aldea passt de bal zonder na te denken. Dželilović rent richting de bal. Dželilović passt de bal met de wreef. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. García Compains kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nascimento passt de bal in één keer door. Moreta is nu in balbezit. Cetner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetner krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bożym geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dželilović met de inworp. Keller rent richting de bal. Keller geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Compains maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Regtop heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

41e minuut.
Cetner geeft een hoge lob. Dželilović speelt de bal door. Daar is Pila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 77%, ReAL MaLLoRcA C.F 23%.
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

55e minuut.
Roger passt de bal in één keer door. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

63e minuut.
Pila is nu in balbezit. Regtop onderschept slim de pass. Bożym legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Regtop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:6

64e minuut.
Keller speelt de bal door. Roger is nu in balbezit. Roger draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuasti rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Baróti geeft de bal voor. Inworp. Keller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Keller rent richting de bal. Nascimento onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keller neemt de hoekschop. Regtop kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fernández Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Rodríguez met een sublieme pass. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. García Compains werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:7

89e minuut.
Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal in één keer door. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ... García Compains bokst de bal weg. Pila is nu in balbezit. Regtop onderschept slim de pass. Regtop draait met de bal, schiet en ... García Compains werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 77%, ReAL MaLLoRcA C.F 23%.
U.D Las Palmas - ReAL MaLLoRcA C.F 0:7