Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReAL MaLLoRcA C.F U.D Las Palmas
MallOrKa Tactiek palpi2
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea onderschept slim de pass. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Baróti geeft de bal voor. Moreta is nu in balbezit. Aramburú onderschept slim de pass. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncagli geeft een lange en hoge pass. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - U.D Las Palmas 0:1

21e minuut.
Inworp. Nascimento met een snelle inworp. Keller probeert naar een medespeler te passen. Nascimento rent richting de bal. Nascimento geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fernández Rodríguez kan de bal niet met de borst controleren. Cetner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Rodríguez. Fernández Rodríguez krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Roger is nu in balbezit. Arenaza is nu in balbezit. Roger met een sublieme pass. Regtop heeft problemen om de bal te vangen. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - U.D Las Palmas 1:1

33e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal zonder na te denken. Fernández Rodríguez is nu in balbezit. Fernández Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Dželilović geeft de bal voor. Azadvətən kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 37%, U.D Las Palmas 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ReAL MaLLoRcA C.F - U.D Las Palmas 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt Noica de bal. Noica probeert naar een medespeler te passen. Cetner rent richting de bal. Cetner draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - U.D Las Palmas 1:2

56e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft een hoge lob. Daar is Bożym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Horvat kopt de bal weg. Noica is nu in balbezit. Noica passt de bal in één keer door. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh bokst de bal weg. Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Desábato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - U.D Las Palmas 1:3

61e minuut.
Fernández Rodríguez kopt de bal weg. Desábato rent richting de bal. Desábato passt de bal met de wreef. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Regtop probeert naar een medespeler te passen. Roger is nu in balbezit. Roger probeert naar een medespeler te passen. Keller rent richting de bal. Keller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - U.D Las Palmas 2:3

80e minuut.
Keller speelt de bal door. Baróti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Azadvətən verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Moreta geeft de bal voor. Inworp. Aramburú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento geeft een hoge lob. Bá Thịnh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 37%, U.D Las Palmas 63%.
ReAL MaLLoRcA C.F - U.D Las Palmas 2:3