Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK Rovello
ligthforce Tactiek def 352 retoc
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Amara passt de bal met de wreef. Harasani is nu in balbezit. Lambot rent richting de bal. Harasani verovert de bal door een tackle van achteren. Harasani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Amara met een sublieme pass. Harasani is nu in balbezit. Harasani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Rovello 1:0

23e minuut.
Jacke probeert naar een medespeler te passen. Arghezi rent richting de bal. Met opzet legt Bulgari zijn tegenspeler op de grond. Arghezi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arghezi kan niet meer verder spelen. Matisons komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Jacke speelt de bal door. Mitura rent richting de bal. Mitura draait met de bal, schiet en ... Kropík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 57%, Rovello 43%.
HARRIAK - Rovello 1:0

47e minuut.
Västrik geeft een hoge lob. Mitura kopt de bal weg. Ciuchiţă speelt de bal door. Mitura probeert de bal met de borst te controleren. Mitura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dobrzyński geeft de bal voor. Jacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết controleert de bal met de borst. Mitura is nu in balbezit. Mitura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Harasani kopt de bal weg. Bulgari is nu in balbezit. Bulgari passt de bal in één keer door. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Matisons rent richting de bal. Matisons probeert naar een medespeler te passen. Jacke met een sublieme pass. Mitura rent richting de bal. Mitura draait met de bal, schiet en ... Kropík bokst de bal weg.

65e minuut.
Koziarzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amara zal de hoekschop nemen. Harasani is nu in balbezit. Harasani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Echeto schiet op doel. Lambot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Echeto zal de hoekschop nemen. Harasani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Demont rent richting de bal. Demont probeert naar een medespeler te passen. Amara speelt de bal door. Harasani is nu in balbezit. Harasani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lucas probeert naar een medespeler te passen. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demont. Demont krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krebs onderschept slim de pass. Krebs speelt de bal door. Amara is nu in balbezit. Amara geeft een lange en hoge pass. Harasani springt en kopt de bal. Lucas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 42%, Rovello 58%.
HARRIAK - Rovello 1:0