Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronkis CF Apatía
343 Tactiek Desidia
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Argote geeft een lange en hoge pass. Pescariu kopt de bal weg. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Cotignola rent richting de bal. Cotignola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Argote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal in één keer door. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mirzəyev speelt de bal door. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola passt de bal in één keer door. Cochez rent richting de bal. Cochez schiet op doel. Tomazzi bokst de bal weg.

27e minuut.
De Santo is nu in balbezit. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramírez neemt de hoekschop. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirzəyev is nu in balbezit. Mirzəyev geeft een hoge lob. Tufeanu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí geeft een lange en hoge pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez met een sublieme pass. Ubeda geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Apatía 1:0

35e minuut.
Lalatović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Argote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argote geeft de bal voor. Cochez rent richting de bal. Cochez draait met de bal, schiet en ... Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Lalatović met een snelle inworp. Argote rent richting de bal. Argote speelt de bal door. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola schiet op doel. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 58%, Apatía 42%.
Tronkis CF - Apatía 1:0

47e minuut.
De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Santo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramírez met een snel genomen vrije trap. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Seyidbəyli geeft een hoge lob. Daar is Apostu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Argote geeft een hoge lob. Cotignola rent richting de bal. Lucas onderschept slim de pass. Cochez onderschept slim de pass. Cochez draait met de bal, schiet en ... Tomazzi bokst de bal weg.

74e minuut.
Alí passt de bal zonder na te denken. Daar is Seyidbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidbəyli met een sublieme pass. Cochez rent richting de bal. Cochez schiet op doel. Tomazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola passt de bal zonder na te denken. Cochez rent richting de bal. Cochez draait met de bal, schiet en ... Tomazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tronkis CF - Apatía 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 49%, Apatía 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tronkis CF - Apatía 1:1