Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía Tronkis CF
Desidia Tactiek apt 1
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 59.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Lucas kopt de bal weg. Štross is nu in balbezit. Štross passt de bal met de wreef. Lodberg is nu in balbezit. Lodberg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pescariu kopt de bal weg. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Krzętowski probeert naar een medespeler te passen. Cochez rent richting de bal. Cochez schiet op doel. Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker passt de bal zonder na te denken. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Argote de bal onder controle te krijgen. Mirzəyev is nu in balbezit. Boţu verovert de bal door een tackle van achteren. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo haalt uit met een fantastische trap. Hałabura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Alí geeft de bal voor. Lucas is nu in balbezit. Lucas geeft een lange en hoge pass. Lodberg geeft een hoge lob. Boţu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cotignola speelt de bal door. Krzętowski speelt de bal door. Apostu is nu in balbezit. Cochez onderschept slim de pass. Cochez schiet op doel. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft de bal voor. Argote kopt de bal weg. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Argote met een sublieme pass. Pescariu geeft de bal voor. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola onderschept slim de pass. Cotignola schiet op doel. Tomazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Krzętowski geeft een hoge lob. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola schiet op doel. Tomazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tronkis CF 1:0

41e minuut.
Boţu is nu in balbezit. Štross is nu in balbezit. Boţu rent richting de bal. Boţu schiet op doel. Hałabura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apatía - Tronkis CF 1:1

44e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft de bal voor. Lodberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodberg geeft een lange en hoge pass. Boţu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 62%, Tronkis CF 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apatía - Tronkis CF 1:1

50e minuut.
Argote rent richting de bal. Štross begaat een overtreding. Argote is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzętowski met een snel genomen vrije trap. Cotignola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomazzi met een harde bal richting middenveld. Krzętowski met een sublieme pass. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi bokst de bal weg.

60e minuut.
De Santo speelt de bal door. Lodberg is nu in balbezit. Lodberg met een sublieme pass. Štross rent richting de bal. Štross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí passt de bal in één keer door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu geeft een hoge lob. De Santo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez verovert de bal door een tackle van achteren. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Tronkis CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 49%, Tronkis CF 51%.
Apatía - Tronkis CF 2:1