Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cagarruta ReAL MaLLoRcA C.F
porelotrolado Tactiek MallOrKa
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Barragán geeft een lange en hoge pass. Fernández Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Rodríguez geeft de bal voor. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Micewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yedigaryan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lugo komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Buadés geeft een lange en hoge pass. Lugo probeert de bal met de borst te controleren. Dželilović met een sublieme pass. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - ReAL MaLLoRcA C.F 0:1

18e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Dželilović onderschept slim de pass. Dželilović geeft een lange en hoge pass. Regtop springt en kopt de bal. Micewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - ReAL MaLLoRcA C.F 0:2

20e minuut.
Aldea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo met de inworp. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh bokst de bal weg. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voreadis met een sublieme pass. Pfister rent richting de bal. Pfister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dželilović met de inworp. Keller geeft een hoge lob. Buadés heeft problemen om de bal te vangen. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Barragán kopt de bal weg. Dzur heeft problemen om de bal te vangen. Roger speelt de bal door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - ReAL MaLLoRcA C.F 0:3

38e minuut.
Regtop onderschept slim de pass. Dželilović rent richting de bal. Dželilović geeft de bal voor. Zuasti krijgt zijn hoofd ertegen. Micewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

39e minuut.
Keller met een sublieme pass. Zuasti rent richting de bal. Barragán begaat een overtreding. Zuasti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zuasti kan niet meer verder spelen.

42e minuut.
Dželilović geeft een lange en hoge pass. Regtop rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dželilović zal de hoekschop nemen. Regtop springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 74%, ReAL MaLLoRcA C.F 26%.
cagarruta - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

50e minuut.
Dželilović probeert de bal met de borst te controleren. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzur krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Gramsci geeft een hoge lob. Voreadis rent richting de bal. Voreadis passt de bal zonder na te denken. Gala rent richting de bal. Gala haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Arenaza is nu in balbezit. Arenaza geeft een lange en hoge pass. Gala is nu in balbezit. Gala haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - ReAL MaLLoRcA C.F 1:4

66e minuut.
Micewicz probeert naar een medespeler te passen. Aldea probeert de bal met de borst te controleren. Aldea geeft een hoge lob. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Voreadis passt de bal zonder na te denken. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister passt de bal met de wreef. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 70%, ReAL MaLLoRcA C.F 30%.
cagarruta - ReAL MaLLoRcA C.F 1:4