Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duque Stars U.D Las Palmas
DP3D Tactiek palpi2
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.2 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Fappani geeft de bal voor. Hermosín kopt de bal weg. Baróti speelt de bal door. Daar is Zautua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Punzi bokst de bal weg.

8e minuut.
Zautua rent richting de bal. Álvarez García is nu in balbezit. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Fappani geeft de bal voor. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín passt de bal met de wreef. Zautua rent richting de bal. Zautua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 1:0

11e minuut.
Cetner onderschept slim de pass. Obetkovski is nu in balbezit. Cetner begaat een overtreding. Cetner krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermosín raakt geblesseerd tijdens het duel. Fitz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pila bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García onderschept slim de pass. Álvarez García passt de bal met de wreef. Zautua rent richting de bal. Zautua haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermosín rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaniv neemt de hoekschop. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. Punzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Yaniv de bal. Roncagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv verovert de bal door een tackle van achteren. Yaniv geeft een lange en hoge pass. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín passt de bal in één keer door. Yaniv met een sublieme pass. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 3:0

27e minuut.
Noica controleert de bal met de borst. Yaniv onderschept slim de pass. Yaniv passt de bal zonder na te denken. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fitz passt de bal in één keer door. Hermosín rent richting de bal. Hermosín passt de bal in één keer door. Obetkovski heeft problemen om de bal te vangen. Obetkovski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Zautua is nu in balbezit. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Punzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 4:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Roncagli de bal onder controle te krijgen. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Álvarez García de bal. Álvarez García draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 29%, U.D Las Palmas 71%.
Duque Stars - U.D Las Palmas 4:0

53e minuut.
Abrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Fappani zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fappani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fappani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cetner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Fitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv rent richting de bal. Yaniv speelt de bal door. Zautua rent richting de bal. Zautua haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 5:0

59e minuut.
Fitz passt de bal met de wreef. Yaniv is nu in balbezit. Yaniv passt de bal met de wreef. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hermosín rent richting de bal. Yaniv speelt de bal door. Zautua rent richting de bal. Zautua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 6:0

75e minuut.
Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García passt de bal met de wreef. Zautua rent richting de bal. Zautua draait met de bal, schiet en ... Bożym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 7:0

76e minuut.
Bożym met een sublieme pass. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nascimento. Obetkovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fitz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Yaniv geeft de bal voor. Horvat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obetkovski. Obetkovski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Zautua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Punzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - U.D Las Palmas 8:0

83e minuut.
Yaniv is nu in balbezit. Roncagli speelt de bal door. Daar is Obetkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obetkovski geeft de bal voor. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. Punzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 31%, U.D Las Palmas 69%.
Duque Stars - U.D Las Palmas 8:0