Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D Las Palmas Duque Stars
palpi2 Tactiek DP3D
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Serrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrat verovert de bal door een tackle van achteren. Serrat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bożym onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yaniv neemt de hoekschop. Goitia Peña krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fitz kopt de bal weg. Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv met een sublieme pass. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski haalt uit met een fantastische trap. Rendulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Hermosín de bal. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski met een sublieme pass. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Rendulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zautua is nu in balbezit. Zautua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Pila de bal. Zautua rent richting de bal. Pila verovert de bal door een tackle van achteren. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rendulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Yaniv met een sublieme pass. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski passt de bal zonder na te denken. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:2

33e minuut.
Wanczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bożym de bal. Rendulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:3

34e minuut.
Obetkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk passt de bal met de wreef. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rendulić trapt de bal weg van het doel. Fitz kopt de bal weg. Yaniv heeft problemen om de bal te vangen. Yaniv geeft de bal voor. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Goitia Peña heeft problemen om de bal te vangen. Roncagli is nu in balbezit. Goitia Peña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goitia Peña krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wanczyk met een snelle inworp. Obetkovski is nu in balbezit. Obetkovski geeft een hoge lob. Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 68%, Duque Stars 32%.
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:4

57e minuut.
Obetkovski passt de bal in één keer door. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Rendulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:5

66e minuut.
Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv probeert naar een medespeler te passen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Rendulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:6

73e minuut.
Klungelig pakt Noica de bal. Noica passt de bal in één keer door. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Kalender werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Goitia Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski passt de bal met de wreef. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Obetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Obetkovski met een sublieme pass. Hermosín rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obetkovski neemt de hoekschop. Goitia Peña springt en kopt de bal. Rendulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 65%, Duque Stars 35%.
U.D Las Palmas - Duque Stars 0:6