Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovello Apatía
def 352 retoc Tactiek Desidia
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 54
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Filipski kopt de bal weg. Inworp. Lalatović met de inworp. Argote geeft een hoge lob. Cochez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Apatía 0:1

14e minuut.
Kwoka passt de bal in één keer door. Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəyev begaat een overtreding. Ruicu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ruicu kan niet meer verder spelen. Västrik komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Argote geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Apatía 0:2

23e minuut.
Jacke passt de bal in één keer door. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Mitura is nu in balbezit. Mitura draait met de bal, schiet en ... Hałabura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Matisons is nu in balbezit. Pescariu onderschept slim de pass. Pescariu speelt de bal door. Cotignola rent richting de bal. Cotignola schiet op doel. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Argote kopt de bal weg. Klungelig pakt Matisons de bal. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Matisons rent richting de bal. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu passt de bal met de wreef. Cochez is nu in balbezit. Cochez draait met de bal, schiet en ... Lucas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 64%, Apatía 36%.
Rovello - Apatía 0:2

49e minuut.
Cotignola is nu in balbezit. Cochez is nu in balbezit. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koziarzewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nakiboğlu kopt de bal weg. Lalatović is nu in balbezit. Lalatović geeft de bal voor. Cochez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 60%, Apatía 40%.
Rovello - Apatía 0:2