Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK Tronkis CF
ligthforce14 Tactiek 343
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Harasani rent richting de bal. Ubeda onderschept slim de pass. Bulgari met een sublieme pass. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Tronkis CF 1:0

8e minuut.
Boţu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Quyết. Boţu raakt geblesseerd tijdens het duel. Miller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boţu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Harasani rent richting de bal. Harasani heeft problemen om de bal te vangen. Harasani probeert naar een medespeler te passen. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sierra draait met de bal, schiet en ... Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tomazzi probeert naar een medespeler te passen. Bulgari kopt de bal weg. Apostu heeft problemen om de bal te vangen. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De Santo passt de bal met de wreef. Boţu is nu in balbezit. Tanou begaat een overtreding. Tanou krijgt een gele kaart. Boţu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Kropík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HARRIAK - Tronkis CF 1:1

26e minuut.
Demont probeert naar een medespeler te passen. Bulgari rent richting de bal. Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Harasani rent richting de bal. Harasani schiet op doel. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Schiratti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra passt de bal met de wreef. Harasani rent richting de bal. Harasani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lucas geeft de bal voor. Klungelig pakt Anh Quyết de bal. De Santo rent richting de bal. De Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Tronkis CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 39%, Tronkis CF 61%.
HARRIAK - Tronkis CF 1:2

52e minuut.
Tanou is nu in balbezit. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller passt de bal zonder na te denken. Boţu rent richting de bal. Boţu draait met de bal, schiet en ... Kropík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Anh Quyết geeft een lange en hoge pass. Harasani is nu in balbezit. Apostu maakt een afschuwelijke overtreding. Apostu krijgt een gele kaart. Harasani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demont met een snel genomen vrije trap. Amara probeert naar een medespeler te passen. Harasani rent richting de bal. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HARRIAK - Tronkis CF 2:2

72e minuut.
Demont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ubeda passt de bal zonder na te denken. De Santo rent richting de bal. De Santo draait met de bal, schiet en ... Kropík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - Tronkis CF 2:3

87e minuut.
Schiratti speelt de bal door. Štross is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demont. Demont krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Echeto controleert de bal met de borst. Ramírez rent richting de bal. Echeto begaat een overtreding. Echeto krijgt een gele kaart. Ramírez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Štross maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 43%, Tronkis CF 57%.
HARRIAK - Tronkis CF 2:3