Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronkis CF HARRIAK
apt 1 Tactiek ligthforce
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 57
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Amara is nu in balbezit. Amara passt de bal zonder na te denken. Daar is Harasani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lodberg rent richting de bal. Lodberg passt de bal zonder na te denken. Demont speelt de bal door. Apostu is nu in balbezit. Harasani onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Echeto neemt de hoekschop. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - HARRIAK 0:1

22e minuut.
Štross controleert de bal met de borst. Tanou verovert de bal door een tackle van achteren. Tanou passt de bal met de wreef. Harasani rent richting de bal. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi bokst de bal weg.

29e minuut.
Demont verovert de bal door een tackle van achteren. Demont passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amara de bal. Amara geeft een lange en hoge pass. Harasani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Demont de bal. Boţu rent richting de bal. Demont verovert de bal door een tackle van achteren. Demont geeft een lange en hoge pass. Harasani springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 67%, HARRIAK 33%.
Tronkis CF - HARRIAK 0:1

49e minuut.
Demont passt de bal zonder na te denken. Echeto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miller. Miller krijgt een gele kaart. Echeto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demont komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - HARRIAK 0:2

54e minuut.
Amara is nu in balbezit. Amara met een sublieme pass. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Apostu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amara zal de hoekschop nemen. Harasani krijgt zijn hoofd ertegen. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Boţu passt de bal zonder na te denken. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amara krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Echeto rent richting de bal. Echeto passt de bal met de wreef. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Schiratti geeft een hoge lob. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lootens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lootens krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Amara passt de bal met de wreef. Harasani is nu in balbezit. Štross legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harasani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harasani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 53%, HARRIAK 47%.
Tronkis CF - HARRIAK 0:2