Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cagarruta HARRIAK
porelotrolado Tactiek ligthforce14
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 52.2
formidabel Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ciechacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfister geeft de bal voor. Gala kan de bal niet met de borst controleren. Gala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - HARRIAK 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coronel rent richting de bal. Coronel geeft de bal voor. Harasani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pfister is nu in balbezit. Inworp. Pfister zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Krebs speelt de bal door. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara passt de bal met de wreef. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ciechacki heeft problemen om de bal te vangen. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Pfister speelt de bal door. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigaryan probeert naar een medespeler te passen. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis draait met de bal, schiet en ... Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 63%, HARRIAK 37%.
cagarruta - HARRIAK 1:0

55e minuut.
Gramsci onderschept slim de pass. Gramsci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thunebro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amara geeft de bal voor. Micewicz bokst de bal weg. Klungelig pakt Gramsci de bal. García Sierra rent richting de bal. García Sierra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cagarruta - HARRIAK 1:1

59e minuut.
Amara onderschept slim de pass. Amara probeert naar een medespeler te passen. Coronel is nu in balbezit. Amara geeft de bal voor. García Sierra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Harasani verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Bulgari rent richting de bal. Bulgari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedigaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gala is nu in balbezit. Gala schiet op doel. Kropík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - HARRIAK 2:1

73e minuut.
Buadés bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara onderschept slim de pass. Amara met een sublieme pass. Harasani rent richting de bal. Harasani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cagarruta - HARRIAK 2:2

75e minuut.
Thunebro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfister met de inworp. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Krebs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfister met een snelle inworp. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 48%, HARRIAK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cagarruta - HARRIAK 2:2