Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK cagarruta
ligthforce14 Tactiek porelotrolado
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 50.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Amara geeft een lange en hoge pass. Harasani is nu in balbezit. Vulpe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vulpe krijgt een gele kaart. Harasani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harasani komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki passt de bal in één keer door. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ... Kropík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Anh Quyết geeft een lange en hoge pass. Harasani is nu in balbezit. Met opzet legt Buadés zijn tegenspeler op de grond. Buadés krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Demont met een sublieme pass. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara met een sublieme pass. Harasani rent richting de bal. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Micewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 31%, cagarruta 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HARRIAK - cagarruta 0:0

48e minuut.
Echeto heeft problemen om de bal te vangen. Gramsci rent richting de bal. Echeto verovert de bal door een tackle van achteren. Echeto geeft de bal voor. Harasani krijgt zijn hoofd ertegen. Micewicz bokst de bal weg.

49e minuut.
Amara is nu in balbezit. Amara geeft de bal voor. Klungelig pakt Gramsci de bal. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Micewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Yedigaryan kopt de bal weg. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulgari. Bulgari krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Echeto is nu in balbezit. Gramsci onderschept slim de pass. Gramsci geeft de bal voor. Klungelig pakt Anh Quyết de bal. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gala is nu in balbezit. Gala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - cagarruta 0:1

74e minuut.
Echeto speelt de bal door. García Sierra is nu in balbezit. Barragán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Sierra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulgari wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Micewicz bokst de bal weg.

89e minuut.
Gramsci geeft een hoge lob. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara probeert naar een medespeler te passen. Harasani is nu in balbezit. Harasani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 26%, cagarruta 74%.
HARRIAK - cagarruta 0:1