Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D Las Palmas Apatía
palpi2 Tactiek Desanimo
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Pila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pila geeft een hoge lob. Alí kan de bal niet met de borst controleren. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mirzəyev rent richting de bal. Mirzəyev geeft een lange en hoge pass. Pescariu speelt de bal door. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez draait met de bal, schiet en ... Azadvətən kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Lalatović de bal. Nascimento rent richting de bal. Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Nikisz rent richting de bal. Nikisz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu passt de bal in één keer door. Cochez is nu in balbezit. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Apatía 0:1

28e minuut.
Daar is Aramburú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí passt de bal in één keer door. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cochez is nu in balbezit. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy passt de bal zonder na te denken. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bożym geeft de bal voor. Noica rent richting de bal. Pescariu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pescariu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Brychczy heeft problemen om de bal te vangen. Argote bereikt de bal nog maar net als eerste. Argote geeft een lange en hoge pass. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 61%, Apatía 39%.
U.D Las Palmas - Apatía 0:1

55e minuut.
Lalatović met de inworp. Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy geeft de bal voor. Cochez maakt een snoekduik en kopt de bal. Azadvətən verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Apatía 0:2

65e minuut.
Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cotignola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cochez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Apatía 0:3

67e minuut.
Argote geeft een hoge lob. Baróti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez is nu in balbezit. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Apatía 0:4

72e minuut.
Lalatović geeft een hoge lob. Baróti heeft problemen om de bal te vangen. Brychczy rent richting de bal. Brychczy schiet op doel. Azadvətən maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Becker de bal. Desábato is nu in balbezit. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú schiet op doel. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - Apatía 1:4

75e minuut.
Alí maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Baróti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożym is nu in balbezit. Cotignola rent richting de bal. Cotignola schiet op doel. Azadvətən probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Brychczy verovert de bal door een tackle van achteren. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Pescariu speelt de bal door. Cotignola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotignola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Argote probeert naar een medespeler te passen. Cochez is nu in balbezit. Horvat maakt een afschuwelijke overtreding. Horvat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Lalatović kopt de bal weg. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti begaat een overtreding. Baróti krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Alí is nu in balbezit. Alí passt de bal met de wreef. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy geeft een hoge lob. Cochez springt en kopt de bal. Azadvətən probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 71%, Apatía 29%.
U.D Las Palmas - Apatía 1:4