Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovello Duque Stars
def 352 retoc Tactiek DP3D
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski passt de bal zonder na te denken. Fitz probeert naar een medespeler te passen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín passt de bal in één keer door. Álvarez García heeft problemen om de bal te vangen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua schiet op doel. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi passt de bal in één keer door. Kwoka is nu in balbezit. Kwoka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zautua heeft problemen om de bal te vangen. Zautua passt de bal met de wreef. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fitz speelt de bal door. Obetkovski met een sublieme pass. Hermosín met een sublieme pass. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ... Lucas bokst de bal weg.

24e minuut.
Álvarez García passt de bal in één keer door. Koziarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosín probeert naar een medespeler te passen. Zautua is nu in balbezit. Zautua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abrami geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwoka met een snelle inworp. Jacke geeft de bal voor. Mitura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Brończyk probeert naar een medespeler te passen. Ciuchiţă met een sublieme pass. Mitura rent richting de bal. Mitura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Koziarzewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brończyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Yaniv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaniv geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 52%, Duque Stars 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rovello - Duque Stars 0:0

48e minuut.
Breahna verovert de bal door een tackle van achteren. Breahna speelt de bal door. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski geeft de bal voor. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Klungelig pakt Yaniv de bal. Yaniv passt de bal in één keer door. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lambot is nu in balbezit. Zautua verovert de bal door een tackle van achteren. Zautua passt de bal met de wreef. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Breahna is nu in balbezit. Yaniv speelt de bal door. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Duque Stars 0:1

61e minuut.
Daar is Ruicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrami geeft de bal voor. Zautua heeft problemen om de bal te vangen. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brończyk onderschept slim de pass. Mitura verovert de bal door een tackle van achteren. Yaniv begaat een overtreding. Yaniv krijgt een gele kaart. Mitura raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Ruicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalender verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Obetkovski is nu in balbezit. Lambot is nu in balbezit. Obetkovski onderschept slim de pass. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Hermosín krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jacke kopt de bal weg. Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilli onderschept slim de pass. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua schiet op doel. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Duque Stars 0:2

80e minuut.
Yaniv rent richting de bal. Yaniv passt de bal zonder na te denken. Álvarez García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka geeft een hoge lob. Lilli heeft problemen om de bal te vangen. Ruicu onderschept slim de pass. Ruicu draait met de bal, schiet en ... Kalender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Hermosín kopt de bal weg. Jacke geeft een hoge lob. Ciuchiţă met een sublieme pass. Mitura is nu in balbezit. Mitura haalt uit met een fantastische trap. Kalender kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Álvarez García passt de bal zonder na te denken. Daar is Hermosín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosín passt de bal zonder na te denken. Zautua rent richting de bal. Zautua schiet op doel. Lucas bokst de bal weg.

90e minuut.
Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitz verovert de bal door een tackle van achteren. Fitz probeert naar een medespeler te passen. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zautua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 59%, Duque Stars 41%.
Rovello - Duque Stars 0:2