Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronkis CF ReAL MaLLoRcA C.F
442 Tactiek MallOrKa
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 55
goed Schieten uitmuntend
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Dželilović geeft een hoge lob. Jadrejak rent richting de bal. Zuasti onderschept slim de pass. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dželilović passt de bal in één keer door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop passt de bal met de wreef. Zuasti rent richting de bal. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Van Hal bokst de bal weg.

8e minuut.
Regtop onderschept slim de pass. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović geeft een lange en hoge pass. Zuasti krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Bistrović de bal onder controle te krijgen. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:1

11e minuut.
Zuasti is nu in balbezit. Zuasti passt de bal zonder na te denken. Dželilović probeert naar een medespeler te passen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Regtop de bal. Miller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regtop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roger komt bij de bal en schiet. Regtop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Hal trapt de bal weg van het doel. Arenaza kopt de bal weg. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dželilović met een snelle inworp. Arenaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenaza geeft de bal voor. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:3

18e minuut.
Roger probeert naar een medespeler te passen. Arenaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenaza passt de bal met de wreef. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Hal trapt de bal weg van het doel. Aldea met een sublieme pass. Zuasti rent richting de bal. Zuasti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Hal met een sublieme pass. Dželilović kopt de bal weg. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jadrejak is nu in balbezit. Jadrejak geeft een hoge lob. Aldea kopt de bal weg. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

22e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso geeft de bal voor. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti geeft een lange en hoge pass. Regtop springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Miller is nu in balbezit. Aldea onderschept slim de pass. Aldea passt de bal met de wreef. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Roger verovert de bal door een tackle van achteren. Roger met een sublieme pass. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Jadrejak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Hal bokst de bal weg.

34e minuut.
Regtop onderschept slim de pass. Roger probeert naar een medespeler te passen. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Jadrejak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zuasti rent richting de bal. Zuasti passt de bal in één keer door. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Van Hal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

42e minuut.
Jadrejak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arenaza met de inworp. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bistrović probeert de bal aan de voet te houden. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti geeft een lange en hoge pass. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop draait met de bal, schiet en ... Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuasti rent richting de bal. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Van Hal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 79%, ReAL MaLLoRcA C.F 21%.
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

48e minuut.
Arenaza kopt de bal weg. Roger is nu in balbezit. Roger met een sublieme pass. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:6

51e minuut.
Roger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Apostu de bal. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Van Hal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:7

51e minuut.
Dželilović met een sublieme pass. Roger rent richting de bal. Roger passt de bal zonder na te denken. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Jadrejak speelt de bal door. Klungelig pakt Preda de bal. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:8

55e minuut.
Aldea rent richting de bal. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller passt de bal met de wreef. Zuasti rent richting de bal. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Andronic geeft een lange en hoge pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller probeert naar een medespeler te passen. De Santo rent richting de bal. De Santo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zuasti verovert de bal door een tackle van achteren. Zuasti passt de bal in één keer door. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:9

62e minuut.
Clark geeft een lange en hoge pass. Regtop kopt de bal weg. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel. Van Hal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:10

62e minuut.
De Santo met een sublieme pass. Noelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:11

66e minuut.
Dželilović met een sublieme pass. Bistrović is nu in balbezit. Regtop onderschept slim de pass. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Van Hal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:12

67e minuut.
Arenaza passt de bal in één keer door. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft een hoge lob. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arenaza met de inworp. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović geeft een hoge lob. Zuasti krijgt zijn hoofd ertegen. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuasti rent richting de bal. Zuasti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:13

76e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza probeert naar een medespeler te passen. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:14

79e minuut.
Arenaza met een snelle inworp. Daar is Dželilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roger geeft de bal voor. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Van Hal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:15

81e minuut.
Doeltrap. Van Hal trapt de bal weg. Dželilović kopt de bal weg. Regtop is nu in balbezit. Regtop schiet op doel. Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti onderschept slim de pass. Zuasti schiet op doel. Van Hal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. Van Hal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:16

84e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark geeft een hoge lob. Dželilović kopt de bal weg. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. Van Hal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Rodríguez met de inworp. Dželilović geeft een hoge lob. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 88%, ReAL MaLLoRcA C.F 12%.
Tronkis CF - ReAL MaLLoRcA C.F 0:16