Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReAL MaLLoRcA C.F Tronkis CF
MallOrKa Tactiek apt 1
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
58.5 gemiddelde waardering 57.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Boţu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fernández Rodríguez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Miller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Dželilović met een snelle inworp. Roger probeert naar een medespeler te passen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Roger speelt de bal door. Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović passt de bal zonder na te denken. Van Hal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Štross heeft problemen om de bal te vangen. Štross draait met de bal, schiet en ... Boţu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 1:0

24e minuut.
Aldea probeert naar een medespeler te passen. Keller probeert naar een medespeler te passen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Van Hal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 2:0

26e minuut.
Roger passt de bal met de wreef. Dželilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović speelt de bal door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Van Hal bokst de bal weg.

28e minuut.
Lodberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodberg probeert naar een medespeler te passen. Ubeda met een sublieme pass. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Schiratti met een sublieme pass. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boţu raakt geblesseerd tijdens het duel. Štross wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Roger speelt de bal door. Zuasti rent richting de bal. Zuasti passt de bal zonder na te denken. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 43%, Tronkis CF 57%.
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 2:0

47e minuut.
Keller probeert de bal met de borst te controleren. Keller met een sublieme pass. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 3:0

53e minuut.
Boţu is nu in balbezit. Aldea onderschept slim de pass. Aldea geeft een hoge lob. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop schiet op doel. Van Hal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dželilović met een snelle inworp. Ubeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller onderschept slim de pass. Keller geeft de bal voor. Regtop krijgt zijn hoofd ertegen. Van Hal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regtop is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 4:0

65e minuut.
Moreta bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo verovert de bal door een tackle van achteren. De Santo passt de bal zonder na te denken. Štross bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Schiratti rent richting de bal. Schiratti geeft een lange en hoge pass. Lodberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodberg geeft de bal voor. Boţu krijgt zijn hoofd ertegen. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal met de wreef. Roger met een sublieme pass. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lucas geeft de bal voor. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Boţu rent richting de bal. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 4:1

81e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Regtop is nu in balbezit. Regtop passt de bal met de wreef. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Štross kopt de bal weg. Aldea kan de bal niet met de borst controleren. Aldea geeft een lange en hoge pass. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Van Hal met een harde bal richting middenveld. Daar is Dželilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez geeft een hoge lob. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boţu is nu in balbezit. Boţu haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Miller passt de bal in één keer door. De Santo rent richting de bal. Clark tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clark krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ramírez speelt de bal door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alonso krijgt een gele kaart. Boţu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štross neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 46%, Tronkis CF 54%.
ReAL MaLLoRcA C.F - Tronkis CF 4:2