Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apatía cagarruta
Desidia Tactiek porelotrolado
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Dzur rent richting de bal. Dzur speelt de bal door. Yedigaryan geeft een lange en hoge pass. Gala rent richting de bal. Gala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Argote verovert de bal door een tackle van achteren. Argote probeert naar een medespeler te passen. Lalatović is nu in balbezit. Lalatović geeft de bal voor. Cochez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Cochez is nu in balbezit. Cotignola rent richting de bal. Dzur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cotignola roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cotignola kan niet meer verder spelen. Zechlin komt het veld opgelopen. Argote komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mirzəyev geeft de bal voor. Inworp. Ciechacki met de inworp. Pfister geeft de bal voor. Gala springt en kopt de bal. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 44%, cagarruta 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apatía - cagarruta 0:0

46e minuut.
Brychczy komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Brychczy met een sublieme pass. Klungelig pakt Argote de bal. Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Zechlin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - cagarruta 1:0

63e minuut.
Cochez is nu in balbezit. Vulpe onderschept slim de pass. Vulpe controleert de bal met de borst. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mirzəyev is nu in balbezit. Voreadis verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Becker zijn tegenspeler op de grond. Becker krijgt een gele kaart. Voreadis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Voreadis kan niet meer verder spelen. Dupont komt het veld opgelopen. Pfister wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalatović is nu in balbezit. Buadés onderschept slim de pass. Cochez verovert de bal door een tackle van achteren. Cochez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Argote bereikt de bal nog maar net als eerste. Argote passt de bal in één keer door. Becker heeft problemen om de bal te vangen. Mirzəyev geeft de bal voor. Cochez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin haalt uit met een fantastische trap. Micewicz bokst de bal weg.

85e minuut.
Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brychczy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lalatović is nu in balbezit. Lalatović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Buadés de bal. Lalatović is nu in balbezit. Lalatović passt de bal in één keer door. Cochez rent richting de bal. Cochez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Buadés is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lalatović neemt de hoekschop. Cochez krijgt zijn hoofd ertegen. Barragán probeert de bal aan de voet te houden. Micewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 35%, cagarruta 65%.
Apatía - cagarruta 1:0