Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cagarruta Apatía
porelotrolado Tactiek Desidia
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Nakiboğlu geeft een lange en hoge pass. Lalatović rent richting de bal. Lalatović passt de bal in één keer door. Zechlin rent richting de bal. Zechlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Argote is nu in balbezit. Ciechacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Argote is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zechlin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yedigaryan speelt de bal door. Argote probeert naar een medespeler te passen. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ciechacki met een sublieme pass. Buadés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zechlin. Zechlin krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tufeanu met een harde bal richting middenveld. Pescariu controleert de bal met de borst. Pescariu met een sublieme pass. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Micewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 60%, Apatía 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cagarruta - Apatía 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Ozera de bal. Ozera geeft een hoge lob. Barragán kan de bal niet met de borst controleren. Cochez rent richting de bal. Cochez haalt uit met een fantastische trap. Micewicz bokst de bal weg.

61e minuut.
Gala passt de bal zonder na te denken. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 61%, Apatía 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cagarruta - Apatía 0:0