Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HARRIAK U.D Las Palmas
ligthforce14 Tactiek palpi2
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 50
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Anh Quyết geeft een lange en hoge pass. Baróti probeert de bal met de borst te controleren. Harasani verovert de bal door een tackle van achteren. Harasani schiet op doel. Azadvətən maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - U.D Las Palmas 1:0

10e minuut.
Demont verovert de bal door een tackle van achteren. Demont passt de bal zonder na te denken. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgari draait met de bal, schiet en ... Azadvətən verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Amara geeft een hoge lob. Bożym heeft problemen om de bal te vangen. García Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. García Sierra schiet op doel. Azadvətən probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Amara is nu in balbezit. Amara geeft een hoge lob. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani schiet op doel. Azadvətən probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - U.D Las Palmas 2:0

28e minuut.
Aramburú passt de bal met de wreef. Demont probeert de bal met de borst te controleren. Demont passt de bal met de wreef. Harasani is nu in balbezit. Harasani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Azadvətən trapt de bal weg van het doel. Demont probeert naar een medespeler te passen. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Aramburú kan de bal niet met de borst controleren. Aramburú geeft de bal voor. Klungelig pakt Lootens de bal. Cetner is nu in balbezit. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Kropík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Harasani rent richting de bal. García Sierra probeert naar een medespeler te passen. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Azadvətən trapt de bal weg. Cetner probeert de bal met de borst te controleren. Cetner met een sublieme pass. Aramburú heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cetner geeft een hoge lob. Bulgari speelt de bal door. Harasani rent richting de bal. Harasani draait met de bal, schiet en ... Azadvətən probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 31%, U.D Las Palmas 69%.
HARRIAK - U.D Las Palmas 2:0

51e minuut.
Nascimento raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Porto komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bulgari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt García Sierra de bal. García Sierra passt de bal in één keer door. Daar is Harasani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasani schiet op doel. Azadvətən kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inworp. Amara met een snelle inworp. Bulgari geeft een hoge lob. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yeralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeralan passt de bal met de wreef. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Kropík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - U.D Las Palmas 2:1

79e minuut.
Nikisz passt de bal in één keer door. Porto probeert de bal aan de voet te houden. Demont verovert de bal door een tackle van achteren. Demont probeert naar een medespeler te passen. Harasani is nu in balbezit. Azadvətən probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Amara geeft een hoge lob. Daar is Baróti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Azadvətən werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HARRIAK - U.D Las Palmas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HARRIAK 39%, U.D Las Palmas 61%.
HARRIAK - U.D Las Palmas 3:1