Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D Las Palmas HARRIAK
palpi2 Tactiek ligthforce14
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara speelt de bal door. Bulgari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgari speelt de bal door. García Sierra rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Serrat kopt de bal weg. Aramburú rent richting de bal. Met opzet legt Lootens zijn tegenspeler op de grond. Lootens krijgt een gele kaart. Aramburú is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Desábato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cetner maakt een snoekduik en kopt de bal. Kropík bokst de bal weg.

6e minuut.
Inworp. Noica met een snelle inworp. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrat draait met de bal, schiet en ... Kropík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bulgari heeft problemen om de bal te vangen. Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Harasani rent richting de bal. Harasani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - HARRIAK 0:1

21e minuut.
García Sierra kopt de bal weg. Baróti rent richting de bal. Baróti geeft de bal voor. Aramburú probeert de bal aan de voet te houden. Bulgari geeft een lange en hoge pass. Rendulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Serrat speelt de bal door. Desábato is nu in balbezit. Desábato geeft de bal voor. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Kropík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Noica kan de bal niet met de borst controleren. Pila probeert naar een medespeler te passen. Roncagli geeft de bal voor. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Yeralan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noica met de inworp. Serrat rent richting de bal. Serrat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Serrat verovert de bal door een tackle van achteren. Lootens onderschept slim de pass. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.D Las Palmas - HARRIAK 1:1

44e minuut.
Aramburú is nu in balbezit. Yeralan is nu in balbezit. Aramburú onderschept slim de pass. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - HARRIAK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 59%, HARRIAK 41%.
U.D Las Palmas - HARRIAK 2:1

46e minuut.
Bulgari met een sublieme pass. Amara is nu in balbezit. Desábato maakt een afschuwelijke overtreding. Desábato is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Demont bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner passt de bal met de wreef. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Harasani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baróti. Harasani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulgari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara geeft een hoge lob. Harasani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Demont onderschept slim de pass. Echeto rent richting de bal. Echeto met een sublieme pass. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Demont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulgari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgari passt de bal in één keer door. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani schiet op doel. Rendulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Sierra rent richting de bal. García Sierra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
García Sierra probeert de bal aan de voet te houden. Bulgari geeft een hoge lob. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. Rendulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.D Las Palmas - HARRIAK 2:2

66e minuut.
Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara speelt de bal door. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - HARRIAK 2:3

67e minuut.
Shemesh komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bulgari probeert naar een medespeler te passen. Aramburú rent richting de bal. Demont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demont krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Noica passt de bal met de wreef. Roncagli met een sublieme pass. Aramburú heeft problemen om de bal te vangen. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Kropík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.D Las Palmas - HARRIAK 3:3

71e minuut.
Porto komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Amara met een snelle inworp. Bulgari is nu in balbezit. Bulgari passt de bal zonder na te denken. Demont rent richting de bal. Demont geeft de bal voor. Rendulić bokst de bal weg. García Sierra is nu in balbezit. García Sierra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Bulgari met een sublieme pass. Amara is nu in balbezit. Amara geeft een hoge lob. Harasani is nu in balbezit. Harasani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harasani is nu in balbezit. Horvat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harasani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarrío komt het veld opgelopen. Harasani legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rendulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bulgari geeft de bal voor. García Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D Las Palmas - HARRIAK 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D Las Palmas 63%, HARRIAK 37%.
U.D Las Palmas - HARRIAK 3:4