Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ReAL MaLLoRcA C.F Rovello
MallOrKa Tactiek def 352 retoc
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.6 gemiddelde waardering 57.6
formidabel Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Dželilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dželilović met een sublieme pass. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 0:1

3e minuut.
Kwoka is nu in balbezit. Zuasti verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 1:1

5e minuut.
Koziarzewski geeft een lange en hoge pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura onderschept slim de pass. Mitura haalt uit met een fantastische trap. Bá Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 1:2

16e minuut.
Keller probeert de bal met de borst te controleren. Keller met een sublieme pass. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović geeft een hoge lob. Zuasti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kwoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka geeft een hoge lob. Ruicu kopt de bal weg. Mitura rent richting de bal. Mitura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Arghezi passt de bal met de wreef. Zuasti is nu in balbezit. Filipski maakt een afschuwelijke overtreding. Filipski krijgt een gele kaart. Zuasti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roger neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović geeft de bal voor. Zuasti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 2:2

27e minuut.
Clark geeft een lange en hoge pass. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti passt de bal in één keer door. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Roger verovert de bal door een tackle van achteren. Roger met een sublieme pass. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lambot de bal onder controle te krijgen. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 3:2

31e minuut.
Ciuchiţă probeert naar een medespeler te passen. Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura rent richting de bal. Mitura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 3:3

31e minuut.
Regtop rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciuchiţă. Regtop raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuasti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Breahna passt de bal met de wreef. Keller controleert de bal met de borst. Keller met een sublieme pass. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Regtop passt de bal met de wreef. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti geeft de bal voor. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dželilović rent richting de bal. Dželilović passt de bal in één keer door. Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lambot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Rodríguez met de inworp. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Roger rent richting de bal. Roger passt de bal in één keer door. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 34%, Rovello 66%.
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 4:3

46e minuut.
Dželilović passt de bal in één keer door. Roger probeert naar een medespeler te passen. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop draait met de bal, schiet en ... Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 5:3

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ruicu stond buitenspel. Moreta neemt vlug de vrije trap. Lambot probeert de bal met de borst te controleren. Regtop rent richting de bal. Regtop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Daar is Lambot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lambot. Regtop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roger wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 6:3

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breahna met een snelle inworp. Kwoka rent richting de bal. Kwoka geeft een lange en hoge pass. Mitura maakt een snoekduik en kopt de bal. Bá Thịnh bokst de bal weg.

54e minuut.
Regtop is nu in balbezit. Arghezi geeft de bal voor. Breahna kopt de bal weg. Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicu draait met de bal, schiet en ... Bá Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuasti verovert de bal door een tackle van achteren. Lambot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambot krijgt een gele kaart. Zuasti raakt geblesseerd tijdens het duel. Roger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă passt de bal in één keer door. Mitura is nu in balbezit. Mitura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 6:4

65e minuut.
Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreta onderschept slim de pass. Moreta geeft een hoge lob. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Regtop is nu in balbezit. Dželilović geeft de bal voor. Breahna rent richting de bal. Zuasti verovert de bal door een tackle van achteren. Zuasti geeft de bal voor. Paal! Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Koziarzewski is nu in balbezit. Koziarzewski probeert naar een medespeler te passen. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Mitura is nu in balbezit. Mitura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ruicu stond buitenspel. Moreta neemt vlug de vrije trap. Roger kopt de bal weg. Zuasti rent richting de bal. Zuasti schiet op doel. Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller geeft de bal voor. Klungelig pakt Koziarzewski de bal. Regtop is nu in balbezit. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dželilović probeert naar een medespeler te passen. Regtop rent richting de bal. Roger rent richting de bal. Roger geeft de bal voor. Zuasti krijgt zijn hoofd ertegen. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Regtop is nu in balbezit. Regtop draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 7:4

90e minuut.
Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacke rent richting de bal. Jacke passt de bal met de wreef. Mitura rent richting de bal. Mitura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ReAL MaLLoRcA C.F 45%, Rovello 55%.
ReAL MaLLoRcA C.F - Rovello 7:4