Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovello ReAL MaLLoRcA C.F
1 att Tactiek MallOrKa
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Dželilović speelt de bal door. Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop verovert de bal door een tackle van achteren. Regtop schiet op doel. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:1

4e minuut.
Clark geeft de bal voor. Keller rent richting de bal. Keller geeft een hoge lob. Regtop maakt een snoekduik en kopt de bal. Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:2

5e minuut.
Mitura passt de bal zonder na te denken. Lambot is nu in balbezit. Lambot probeert naar een medespeler te passen. Zuasti rent richting de bal. Regtop is nu in balbezit. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Jacke heeft problemen om de bal te vangen. Roger is nu in balbezit. Roger speelt de bal door. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger passt de bal in één keer door. Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:3

13e minuut.
Aldea neemt vlug de vrije trap. Zuasti is nu in balbezit. Breahna maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Breahna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Breahna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zuasti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roger wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lucas trapt de bal weg. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Rodríguez. Fernández Rodríguez krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Dželilović geeft de bal voor. Zuasti kopt de bal weg. Daar is Koziarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dželilović heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dželilović raakt geblesseerd tijdens het duel. Dželilović met een snel genomen vrije trap. Zuasti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:4

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mitura stond buitenspel. Alonso neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Lambot de bal. Regtop is nu in balbezit. Regtop schiet op doel. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zuasti rent richting de bal. Roger probeert naar een medespeler te passen. Dželilović probeert naar een medespeler te passen. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal met de wreef. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. Lambot probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lucas probeert naar een medespeler te passen. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea passt de bal zonder na te denken. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea speelt de bal door. Moreta met een sublieme pass. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dželilović is nu in balbezit. Dželilović passt de bal zonder na te denken. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Lucas trapt de bal weg. Aldea geeft een lange en hoge pass. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Fernández Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruicu met de inworp. Kwoka geeft een hoge lob. Clark kopt de bal weg. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Keller kopt de bal weg. Zuasti heeft problemen om de bal te vangen. Roger probeert naar een medespeler te passen. Regtop rent richting de bal. Regtop draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Alonso geeft de bal voor. Regtop krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Daar is Lambot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arghezi met een snelle inworp. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka maakt een afschuwelijke overtreding. Kwoka krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Zuasti verovert de bal door een tackle van achteren. Koziarzewski is nu in balbezit. Regtop onderschept slim de pass. Zuasti rent richting de bal. Zuasti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 74%, ReAL MaLLoRcA C.F 26%.
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:5

51e minuut.
Roger met een sublieme pass. Regtop rent richting de bal. Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuasti rent richting de bal. Zuasti draait met de bal, schiet en ... Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Matisons passt de bal met de wreef. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Zuasti is nu in balbezit. Zuasti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ruicu rent richting de bal. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Jacke probeert naar een medespeler te passen. Moreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreta passt de bal met de wreef. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. Lucas bokst de bal weg.

65e minuut.
Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Roger passt de bal zonder na te denken. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:6

67e minuut.
Lucas trapt de bal weg van het doel. Alonso kopt de bal weg. Regtop is nu in balbezit. Regtop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:7

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roger met de inworp. Dželilović speelt de bal door. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Koziarzewski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mitura stond buitenspel. Alonso neemt vlug de vrije trap. Zuasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuasti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ciuchiţă passt de bal zonder na te denken. Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghezi geeft de bal voor. Mitura is nu in balbezit. Mitura schiet op doel. Bá Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Lucas met een harde bal richting middenveld. Ruicu kopt de bal weg. Mitura is nu in balbezit. Mitura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 63%, ReAL MaLLoRcA C.F 37%.
Rovello - ReAL MaLLoRcA C.F 0:7