Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronkis CF Duque Stars
apt 1 Tactiek DP3D
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 61
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín passt de bal met de wreef. Yaniv geeft een lange en hoge pass. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Abrami speelt de bal door. Obetkovski rent richting de bal. Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Hermosín maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Duque Stars 0:1

7e minuut.
Tomazzi met een sublieme pass. Obetkovski kopt de bal weg. Schiratti is nu in balbezit. Hermosín verovert de bal door een tackle van achteren. Hermosín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrami begaat een overtreding. De Santo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Santo heeft problemen om de bal te vangen. Fappani geeft de bal voor. Obetkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obetkovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín geeft een lange en hoge pass. Zautua krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Duque Stars 0:2

11e minuut.
Brończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Brończyk passt de bal in één keer door. Zautua is nu in balbezit. Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abrami passt de bal in één keer door. Obetkovski speelt de bal door. Klungelig pakt Apostu de bal. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Obetkovski geeft een lange en hoge pass. Hermosín kopt de bal weg. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García rent richting de bal. Álvarez García draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Yaniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaniv passt de bal zonder na te denken. Álvarez García is nu in balbezit. Álvarez García draait met de bal, schiet en ... Tomazzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Duque Stars 0:3

22e minuut.
Schiratti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obetkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fitz geeft een lange en hoge pass. Hermosín krijgt zijn hoofd ertegen. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Fitz passt de bal met de wreef. Daar is Zautua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zautua speelt de bal door. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De Santo kopt de bal weg. Lodberg speelt de bal door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţu schiet op doel. Kalender maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Duque Stars 1:3

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tomazzi niet meer kan verder spelen. Van Hal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 63%, Duque Stars 37%.
Tronkis CF - Duque Stars 1:3

52e minuut.
Obetkovski geeft de bal voor. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Zautua is nu in balbezit. Álvarez García is nu in balbezit. Álvarez García schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Miller is nu in balbezit. Miller probeert naar een medespeler te passen. Lodberg rent richting de bal. Lodberg geeft een lange en hoge pass. Boţu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Duque Stars 2:3

65e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Boţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štross rent richting de bal. Štross draait met de bal, schiet en ... Kalender werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tronkis CF - Duque Stars 3:3

68e minuut.
De Santo probeert naar een medespeler te passen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez speelt de bal door. Boţu rent richting de bal. Boţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lodberg is nu in balbezit. Obetkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Obetkovski probeert naar een medespeler te passen. Zautua rent richting de bal. Zautua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Yaniv verovert de bal door een tackle van achteren. Yaniv met een sublieme pass. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ... Van Hal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

83e minuut.
Klungelig pakt Hermosín de bal. Obetkovski met een sublieme pass. Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín rent richting de bal. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Van Hal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Fitz verovert de bal door een tackle van achteren. Fitz met een sublieme pass. Álvarez García is nu in balbezit. Álvarez García haalt uit met een fantastische trap. Van Hal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronkis CF - Duque Stars 3:4

89e minuut.
De Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitz kopt de bal weg. De Santo probeert de bal met de borst te controleren. De Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tronkis CF - Duque Stars 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronkis CF 48%, Duque Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tronkis CF - Duque Stars 4:4