Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete Peterrets de Tarragona
Azerbaiyan Tactiek mixrombo obert
50% Balbezit 50%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 66.3
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Rek geeft de bal voor. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Peterrets de Tarragona 0:1

12e minuut.
Kwidziński geeft de bal voor. Văn Vũ rent richting de bal. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jáger probeert naar een medespeler te passen. Plodek is nu in balbezit. Calpe verovert de bal door een tackle van achteren. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Peterrets de Tarragona 0:2

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Millet met een harde bal richting middenveld. Kwidziński kopt de bal weg. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger passt de bal met de wreef. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger passt de bal in één keer door. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Peterrets de Tarragona 0:3

24e minuut.
Rek met de inworp. Kwidziński is nu in balbezit. Kwidziński passt de bal met de wreef. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Santillana is nu in balbezit. Santillana geeft een hoge lob. Wietrzykowski kopt de bal weg. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wietrzykowski rent richting de bal. Nascimbene verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimbene probeert naar een medespeler te passen. Calpe rent richting de bal. Calpe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Matolcsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jędrzejczyk onderschept slim de pass. Jędrzejczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trałka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jáger geeft een lange en hoge pass. Matolcsy bokst de bal weg. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Kwidziński rent richting de bal. Kwidziński geeft de bal voor. Plodek is nu in balbezit. Calpe onderschept slim de pass. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 69%, Peterrets de Tarragona 31%.
Racing de Monteolivete - Peterrets de Tarragona 0:3

46e minuut.
Berescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nascimbene passt de bal met de wreef. Calpe is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwidziński neemt de hoekschop. Văn Vũ kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Savisaar is nu in balbezit. Savisaar passt de bal met de wreef. Jáger rent richting de bal. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Peterrets de Tarragona 0:4

64e minuut.
Çukurköylü speelt de bal door. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka passt de bal in één keer door. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Plodek is nu in balbezit. Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Puzsár verovert de bal door een tackle van achteren. Puzsár geeft de bal voor. Rommel rent richting de bal. Rommel geeft een hoge lob. Calpe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Trałka rent richting de bal. Trałka geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 76%, Peterrets de Tarragona 24%.
Racing de Monteolivete - Peterrets de Tarragona 0:4