Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Real Vallekas C.F.
¿Campeón? Tactiek 3 centrales
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 62.4
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Gutiérrez Moreno passt de bal zonder na te denken. Bolaños rent richting de bal. Kościelny onderschept slim de pass. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti draait met de bal, schiet en ... Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Morilla rent richting de bal. Rodríguez Reguero onderschept slim de pass. Rodríguez Reguero haalt uit met een fantastische trap. Malancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:1

10e minuut.
Daar is Anees, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anees geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gutiérrez Moreno de bal. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guerendiain passt de bal zonder na te denken. Anees bereikt de bal nog maar net als eerste. Anees geeft een lange en hoge pass. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fenoy geeft de bal voor. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti schiet op doel. Malancu bokst de bal weg.

19e minuut.
Bolaños maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodríguez Reguero kopt de bal weg. Kościelny rent richting de bal. Pezzuti verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kościelny speelt de bal door. Pengő is nu in balbezit. Pengő geeft de bal voor. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños met een sublieme pass. Pezzuti rent richting de bal. Gutiérrez Moreno geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rodríguez Reguero kopt de bal weg. Pezzuti rent richting de bal. Sedef schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sedef naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Morilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Menijes bereikt de bal nog maar net als eerste. Menijes passt de bal met de wreef. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:2

42e minuut.
Viñuela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodríguez Reguero kopt de bal weg. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:3

45e minuut.
Guerendiain kopt de bal weg. Anees is nu in balbezit. Anees geeft een hoge lob. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili draait met de bal, schiet en ... Paal! Preciado bokst de bal weg. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 59%, Real Vallekas C.F. 41%.
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:3

66e minuut.
Bolaños passt de bal zonder na te denken. Pezzuti rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Orak ... Strafschop! Pezzuti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pezzuti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:4

66e minuut.
Botili rent richting de bal. Botili met een sublieme pass. Morilla is nu in balbezit. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero geeft een lange en hoge pass. Malancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bolaños geeft een lange en hoge pass. Menijes rent richting de bal. Menijes geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Orak geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stuhlfauth stond buitenspel. Menijes neemt vlug de vrije trap. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Alaña Puerta probeert naar een medespeler te passen. Bolaños probeert naar een medespeler te passen. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:5

84e minuut.
Guyon passt de bal zonder na te denken. Inworp. Alaña Puerta met de inworp. Menijes geeft de bal voor. Rodríguez Reguero geeft een hoge lob. Malancu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menijes speelt de bal door. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 68%, Real Vallekas C.F. 32%.
Chiclana CF - Real Vallekas C.F. 0:6