Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabuten´s Hello Kitty F.C
Dabuten´s Tactiek 5-5 Tecnica
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Eðvarðsson rent richting de bal. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Taksdal is nu in balbezit. Taksdal geeft een lange en hoge pass. Vallarino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Hello Kitty F.C 1:0

4e minuut.
Travan onderschept slim de pass. Travan passt de bal in één keer door. Taksdal probeert naar een medespeler te passen. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Eðvarðsson is nu in balbezit. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eðvarðsson krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travan is nu in balbezit. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dabuten´s - Hello Kitty F.C 1:1

17e minuut.
Oberauer speelt de bal door. Taksdal rent richting de bal. Taksdal passt de bal in één keer door. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Freije zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taksdal geeft de bal voor. Tuvaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Służewski onderschept slim de pass. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 44%, Hello Kitty F.C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabuten´s - Hello Kitty F.C 1:1

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ptaszyński is nu in balbezit. Ptaszyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freije zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taksdal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Princ is nu in balbezit. Princ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Hello Kitty F.C 2:1

48e minuut.
Di Niro speelt de bal door. Oberauer geeft een lange en hoge pass. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Hello Kitty F.C 3:1

51e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije passt de bal in één keer door. Taksdal met een sublieme pass. Vallarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Inworp. Trujillo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Manevskis geeft een hoge lob. Bigalis kopt de bal weg. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Menichelli is nu in balbezit. Menichelli geeft de bal voor. Vallarino kopt de bal weg. Princ is nu in balbezit. Princ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Oberauer is nu in balbezit. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer probeert naar een medespeler te passen. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Menichelli passt de bal zonder na te denken. Oberauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberauer met een sublieme pass. Princ is nu in balbezit. Princ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sürek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Hello Kitty F.C 4:1

81e minuut.
Freije kopt de bal weg. Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuvaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson speelt de bal door. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ haalt uit met een fantastische trap. Sürek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 38%, Hello Kitty F.C 62%.
Dabuten´s - Hello Kitty F.C 4:1