Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty F.C Dabuten´s
5-5 Tecnica Tactiek Dabuten´s
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Eðvarðsson speelt de bal door. Bigalis rent richting de bal. Santana rent richting de bal. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Domenech geeft een lange en hoge pass. Cano kopt de bal weg. Travan is nu in balbezit. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Domenech met een sublieme pass. de Jesús Silva met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 1:0

24e minuut.
Menichelli passt de bal met de wreef. Oberauer probeert naar een medespeler te passen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski schiet op doel. Sürek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Służewski kopt de bal weg. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ptaszyński rent richting de bal. Vallarino onderschept slim de pass. Vallarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 1:1

39e minuut.
Travan heeft problemen om de bal te vangen. Cano rent richting de bal. Travan verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 45%, Dabuten´s 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 1:1

46e minuut.
Princ komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bigalis passt de bal zonder na te denken. Cano rent richting de bal. Menichelli rent richting de bal. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 2:1

66e minuut.
Menichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Di Niro is nu in balbezit. Menichelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menichelli krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Taksdal geeft een hoge lob. Daar is Taretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princ rent richting de bal. Princ draait met de bal, schiet en ... Sürek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 2:2

78e minuut.
Vivas geeft een lange en hoge pass. Domenech is nu in balbezit. Domenech geeft de bal voor. Cano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 3:2

82e minuut.
Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal in één keer door. Princ is nu in balbezit. Princ haalt uit met een fantastische trap. Sürek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 45%, Dabuten´s 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hello Kitty F.C - Dabuten´s 3:3