Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camelfall losdragones
442-CUÑAO Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 39.7
formidable Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Deeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszko rent richting de bal. Leszko geeft een lange en hoge pass. Basigalup controleert de bal met de borst. Basigalup draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Moreno López bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno López geeft een lange en hoge pass. Qavatov rent richting de bal. Di Zenso geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Kalmár de bal. Di Zenso onderschept slim de pass. Di Zenso speelt de bal door. Qavatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qavatov draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Di Zenso met een sublieme pass. Qavatov rent richting de bal. Qavatov passt de bal zonder na te denken. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup schiet op doel. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Cintado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qavatov rent richting de bal. Qavatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso geeft een lange en hoge pass. Daar is Połubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kalmár met een sublieme pass. Van Looveren is nu in balbezit. Odametey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odametey krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Basigalup passt de bal zonder na te denken. Qavatov rent richting de bal. Qavatov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Połubiński de bal onder controle te krijgen. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - losdragones 1:0

36e minuut.
Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell geeft de bal voor. Leszko kopt de bal weg. Daar is Qavatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qavatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kalmár is nu in balbezit. Di Zenso onderschept slim de pass. Di Zenso speelt de bal door. Qavatov rent richting de bal. Qavatov draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basigalup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Qavatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qavatov probeert naar een medespeler te passen. Basigalup heeft problemen om de bal te vangen. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - losdragones 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 28%, losdragones 72%.
Camelfall - losdragones 2:0

47e minuut.
Caraiman trapt de bal weg van het doel. Odametey heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odametey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Zenso geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Odametey geeft een hoge lob. Basigalup is nu in balbezit. Cadore begaat een overtreding. Cadore krijgt een gele kaart. Basigalup raakt geblesseerd tijdens het duel. Mateo Montoya met een snel genomen vrije trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Daar is Połubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Zenso kopt de bal weg. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Mateo Montoya kopt de bal weg. Di Zenso heeft problemen om de bal te vangen. Di Zenso passt de bal in één keer door. Qavatov rent richting de bal. Qavatov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Van Looveren kopt de bal weg. Kalmár is nu in balbezit. Basigalup verovert de bal door een tackle van achteren. Qavatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qavatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - losdragones 3:0

70e minuut.
Busto komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Odametey is nu in balbezit. Odametey geeft de bal voor. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Basigalup springt en kopt de bal. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - losdragones 4:0

72e minuut.
Basigalup onderschept slim de pass. Basigalup passt de bal met de wreef. Busto is nu in balbezit. Busto haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - losdragones 5:0

75e minuut.
Tamudo Montero geeft de bal voor. Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Busto is nu in balbezit. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. Caraiman bokst de bal weg.

77e minuut.
Van Looveren is nu in balbezit. Odametey verovert de bal door een tackle van achteren. Odametey geeft een lange en hoge pass. Busto springt en kopt de bal. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz García komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Odametey rent richting de bal. Odametey passt de bal zonder na te denken. Di Zenso speelt de bal door. Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - losdragones 6:0

83e minuut.
Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso onderschept slim de pass. Di Zenso met een sublieme pass. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 24%, losdragones 76%.
Camelfall - losdragones 6:0