Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterrets de Tarragona Real Vallekas C.F.
mixrombo Tactiek 4_3_3
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rymshin passt de bal met de wreef. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwidziński begaat een overtreding. Kwidziński krijgt een gele kaart. Saponiero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saponiero kan niet meer verder spelen. Fernández Miranda komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Jáger met een sublieme pass. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe passt de bal in één keer door. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Real Vallekas C.F. 1:0

23e minuut.
Bolaños probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Reguero kopt de bal weg. Çukurköylü heeft problemen om de bal te vangen. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Millet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Fenoy onderschept slim de pass. Văn Vũ is nu in balbezit. Paradas Romero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văn Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calpe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Preciado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gutiérrez Moreno passt de bal met de wreef. Rymshin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çukurköylü. Çukurköylü krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Trałka geeft de bal voor. Calpe controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fernández Miranda neemt vlug de vrije trap. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Żak passt de bal in één keer door. Jáger rent richting de bal. Jáger geeft de bal voor. Calpe is nu in balbezit. Calpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Real Vallekas C.F. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 45%, Real Vallekas C.F. 55%.
Peterrets de Tarragona - Real Vallekas C.F. 2:0

48e minuut.
Hoža rent richting de bal. Hoža geeft een lange en hoge pass. Paradas Romero geeft een hoge lob. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin schiet op doel. Millet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Quacchero speelt de bal door. Żak rent richting de bal. Żak geeft een lange en hoge pass. Calpe is nu in balbezit. Calpe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kwidziński passt de bal in één keer door. Quacchero probeert naar een medespeler te passen. Jáger controleert de bal met de borst. Jáger geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal. Preciado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenoy geeft een hoge lob. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. Millet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Trałka onderschept slim de pass. Trałka geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ kopt de bal weg. Calpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpe draait met de bal, schiet en ... Preciado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pericás geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kwidziński met een snelle inworp. Calpe rent richting de bal. Calpe haalt uit met een fantastische trap. Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutiérrez Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żak met een snelle inworp. Bolaños speelt de bal door. Żak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Keis geeft de bal voor. Rymshin rent richting de bal. Hoža legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rymshin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rymshin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Millet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 40%, Real Vallekas C.F. 60%.
Peterrets de Tarragona - Real Vallekas C.F. 2:0