Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiclana CF Racing de Monteolivete
¿Campeón? Tactiek Azerbaiyan
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Anees zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerendiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerendiain speelt de bal door. Pengő rent richting de bal. Pengő geeft de bal voor. Matolcsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Anees met de inworp. Guerendiain is nu in balbezit. Guerendiain passt de bal in één keer door. Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Plodek geeft de bal voor. Dentinho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerendiain. Guerendiain krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ayerbe passt de bal in één keer door. Zalloetxebarría heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalloetxebarría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Puzsár rent richting de bal. Stuhlfauth verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhlfauth passt de bal in één keer door. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Anees rent richting de bal. Anees met een sublieme pass. Stuhlfauth heeft problemen om de bal te vangen. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ... Matolcsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiclana CF - Racing de Monteolivete 1:0

27e minuut.
Wietrzykowski rent richting de bal. Wietrzykowski passt de bal zonder na te denken. Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalloetxebarría geeft de bal voor. Dentinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Malancu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 49%, Racing de Monteolivete 51%.
Chiclana CF - Racing de Monteolivete 1:0

46e minuut.
Berescu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Zalloetxebarría is nu in balbezit. Pengő met een sublieme pass. Sedef met een sublieme pass. Botili rent richting de bal. Botili draait met de bal, schiet en ... Matolcsy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pengő is nu in balbezit. Pengő geeft een hoge lob. Botili rent richting de bal. Stuhlfauth is nu in balbezit. Stuhlfauth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Guerendiain de bal. Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerbe met een sublieme pass. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría geeft de bal voor. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu rent richting de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santillana zal de hoekschop nemen. Zalloetxebarría springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Malancu met een harde bal richting middenveld. Mandía kopt de bal weg. Klungelig pakt Sedef de bal. Dentinho rent richting de bal. Dentinho schiet op doel. Malancu bokst de bal weg.

82e minuut.
Anees speelt de bal door. Guyon rent richting de bal. Guyon passt de bal met de wreef. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Guerendiain met een sublieme pass. Anees rent richting de bal. Anees passt de bal zonder na te denken. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiclana CF 57%, Racing de Monteolivete 43%.
Chiclana CF - Racing de Monteolivete 1:0