Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete Chiclana CF
Azerbaiyan Tactiek ¿Campeón?
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Santillana met een sublieme pass. Zalloetxebarría rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalloetxebarría met de inworp. Ayerbe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Casillas de bal. Stuhlfauth rent richting de bal. Met opzet legt Casillas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Casillas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Kościelny verovert de bal door een tackle van achteren. Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalloetxebarría met een sublieme pass. Dentinho rent richting de bal. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerbe passt de bal in één keer door. Daar is Zalloetxebarría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalloetxebarría geeft een hoge lob. Dentinho krijgt zijn hoofd ertegen. Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Guerendiain kopt de bal weg. Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalloetxebarría geeft de bal voor. Dentinho springt en kopt de bal. Malancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Chiclana CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 40%, Chiclana CF 60%.
Racing de Monteolivete - Chiclana CF 1:0

46e minuut.
Berescu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerendiain de bal onder controle te krijgen. Ayerbe probeert naar een medespeler te passen. Zalloetxebarría is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zalloetxebarría zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Pengő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Guerendiain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerendiain geeft de bal voor. Klungelig pakt Cimini de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Botili is nu in balbezit. Botili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing de Monteolivete - Chiclana CF 1:1

75e minuut.
Santillana met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Martínez de bal. Olvera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dentinho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Malancu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ayerbe passt de bal zonder na te denken. Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerendiain legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guerendiain krijgt een gele kaart. Zalloetxebarría raakt geblesseerd tijdens het duel. Dentinho legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. Malancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Chiclana CF 2:1

88e minuut.
Malancu trapt de bal weg. Guerendiain kopt de bal weg. Jędrzejczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili geeft een hoge lob. Matolcsy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 33%, Chiclana CF 67%.
Racing de Monteolivete - Chiclana CF 2:1