Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdragones Hello Kitty F.C
Normal Tactiek 5-5 Tecnica
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna passt de bal zonder na te denken. Kalmár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cano onderschept slim de pass. Cano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Hello Kitty F.C 0:1

5e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal met de wreef. de Jesús Silva probeert naar een medespeler te passen. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Eðvarðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eðvarðsson geeft de bal voor. Cano kopt de bal weg. Klungelig pakt Bigalis de bal. Bigalis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bigalis zal de hoekschop nemen. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Eðvarðsson passt de bal met de wreef. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva speelt de bal door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bigalis rent richting de bal. Bigalis haalt uit met een fantastische trap. Caraiman bokst de bal weg.

27e minuut.
de Jesús Silva heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva met een sublieme pass. Domenech geeft een hoge lob. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Hello Kitty F.C 0:2

29e minuut.
Bigalis probeert de bal aan de voet te houden. Cano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Cintado. García Cintado krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cano probeert naar een medespeler te passen. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tornell. de Jesús Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Jesús Silva komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
García Cintado onderschept slim de pass. García Cintado geeft een lange en hoge pass. Taretto geeft de bal voor. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg.

42e minuut.
de Jesús Silva met een sublieme pass. Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal in één keer door. Bigalis rent richting de bal. Bigalis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 54%, Hello Kitty F.C 46%.
losdragones - Hello Kitty F.C 0:2

47e minuut.
Taretto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silva Filho komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Domenech rent richting de bal. Domenech passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva speelt de bal door. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Deeney raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Printsmann komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Domenech geeft een lange en hoge pass. Arbeloa geeft een lange en hoge pass. Domenech geeft een hoge lob. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Domenech rent richting de bal. Domenech passt de bal zonder na te denken. Eðvarðsson speelt de bal door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cano schiet op doel. Caraiman met een sublieme pass. Di Niro met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Hello Kitty F.C 0:3

79e minuut.
Cano met een sublieme pass. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson met een sublieme pass. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
losdragones - Hello Kitty F.C 0:4

82e minuut.
Eðvarðsson geeft de bal voor. Cano rent richting de bal. Cano passt de bal in één keer door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva schiet op doel. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bigalis probeert naar een medespeler te passen. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap. Połubiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdragones 65%, Hello Kitty F.C 35%.
losdragones - Hello Kitty F.C 0:4