Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty F.C losdragones
5-5 Tecnica Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 38
excellent Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Eðvarðsson met een sublieme pass. Bigalis rent richting de bal. Bigalis probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Tuvaoğlu met een sublieme pass. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berbecel. Berbecel krijgt een gele kaart.

11e minuut.
de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva passt de bal zonder na te denken. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech geeft de bal voor. Cano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
García Cintado probeert naar een medespeler te passen. Deeney rent richting de bal. Deeney speelt de bal door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal met de wreef. Bigalis rent richting de bal. Bigalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - losdragones 1:0

20e minuut.
Bigalis passt de bal met de wreef. Domenech rent richting de bal. de Jesús Silva rent richting de bal. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Cadore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bigalis verovert de bal door een tackle van achteren. Cadore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bigalis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - losdragones 2:0

29e minuut.
de Jesús Silva heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva geeft een hoge lob. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - losdragones 3:0

33e minuut.
Połubiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eðvarðsson met de inworp. Bigalis is nu in balbezit. Bigalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - losdragones 4:0

35e minuut.
Eðvarðsson met een sublieme pass. Bigalis rent richting de bal. Bigalis passt de bal met de wreef. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson geeft de bal voor. Misterny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Di Niro passt de bal met de wreef. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech passt de bal in één keer door. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - losdragones 5:0

44e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal in één keer door. García Cintado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis verovert de bal door een tackle van achteren. Bigalis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 32%, losdragones 68%.
Hello Kitty F.C - losdragones 5:0

47e minuut.
Daar is Kalmár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmár passt de bal met de wreef. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel onderschept slim de pass. Berbecel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Domenech met een sublieme pass. Bigalis rent richting de bal. Bigalis passt de bal zonder na te denken. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Bigalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalis passt de bal met de wreef. Domenech speelt de bal door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano met een sublieme pass. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Kalmár rent richting de bal. de Jesús Silva onderschept slim de pass. de Jesús Silva passt de bal met de wreef. Domenech geeft een lange en hoge pass. Bigalis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
de Jesús Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domenech is nu in balbezit. Domenech geeft de bal voor. Cano krijgt zijn hoofd ertegen. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - losdragones 6:0

65e minuut.
Cadore geeft een lange en hoge pass. Domenech kopt de bal weg. Cadore heeft problemen om de bal te vangen. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Domenech rent richting de bal. Domenech speelt de bal door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Misterny is nu in balbezit. Misterny passt de bal met de wreef. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva geeft een hoge lob. Di Niro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tornell onderschept slim de pass. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech geeft een lange en hoge pass. Bigalis is nu in balbezit. Bigalis schiet op doel. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
García Cintado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Niro is nu in balbezit. Di Niro passt de bal met de wreef. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Van Looveren met de inworp. Misterny speelt de bal door. Deeney probeert naar een medespeler te passen. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Van Looveren geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 33%, losdragones 67%.
Hello Kitty F.C - losdragones 6:0