Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vallekas C.F. Racing de Monteolivete
3 centrales Tactiek Azerbaiyan
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
70 gemiddelde waardering 57
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gutiérrez Moreno geeft de bal voor. Saponiero kopt de bal weg. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 1:0

8e minuut.
Ayerbe met een sublieme pass. Zalloetxebarría is nu in balbezit. Zalloetxebarría geeft een hoge lob. Fernández Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Saponiero probeert naar een medespeler te passen. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti passt de bal zonder na te denken. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cimini de bal. Cimini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gutiérrez Moreno neemt de hoekschop. Rymshin krijgt zijn hoofd ertegen. Matolcsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 2:0

13e minuut.
Bolaños passt de bal in één keer door. Keis is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno geeft een lange en hoge pass. Rymshin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cimini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez Moreno met een snelle inworp. Keis bereikt de bal nog maar net als eerste. Keis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pericás probeert naar een medespeler te passen. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero geeft de bal voor. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzuti schiet op doel. Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Alaña Puerta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rymshin kopt de bal weg. Saponiero is nu in balbezit. Saponiero geeft de bal voor. Pezzuti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ayerbe probeert de bal aan de voet te houden. Rymshin is nu in balbezit. Saponiero rent richting de bal. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Pezzuti maakt een snoekduik en kopt de bal. Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gutiérrez Moreno kopt de bal weg. Pezzuti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayerbe. Pezzuti raakt geblesseerd tijdens het duel. Saponiero wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Matolcsy met een harde bal richting middenveld. Pezzuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandía krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Alaña Puerta met de inworp. Saponiero rent richting de bal. Ayerbe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saponiero raakt geblesseerd tijdens het duel. Rymshin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 3:0

33e minuut.
Mandía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pezzuti rent richting de bal. Casillas is nu in balbezit. Pezzuti onderschept slim de pass. Pezzuti schiet op doel. Matolcsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez Moreno met de inworp. Keis is nu in balbezit. Keis geeft een lange en hoge pass. Rymshin springt en kopt de bal. Matolcsy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 4:0

42e minuut.
Bolaños passt de bal zonder na te denken. Keis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandía krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Cimini trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gutiérrez Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keis is nu in balbezit. Keis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalloetxebarría passt de bal zonder na te denken. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho schiet op doel. Preciado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 33%, Racing de Monteolivete 67%.
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 4:1

46e minuut.
Berescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin passt de bal met de wreef. Pezzuti heeft problemen om de bal te vangen. Pezzuti schiet op doel. Matolcsy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 5:1

71e minuut.
Keis passt de bal in één keer door. Alaña Puerta is nu in balbezit. Alaña Puerta passt de bal in één keer door. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Santillana kopt de bal weg. Daar is Gutiérrez Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez Moreno passt de bal met de wreef. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gutiérrez Moreno probeert naar een medespeler te passen. Keis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimini begaat een overtreding. Cimini krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dentinho stond buitenspel. Saponiero neemt vlug de vrije trap. Pezzuti kopt de bal weg. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 6:1

79e minuut.
Alaña Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaña Puerta speelt de bal door. Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero schiet op doel. Matolcsy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 7:1

79e minuut.
Ayerbe verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerbe passt de bal met de wreef. Santillana rent richting de bal. Santillana geeft de bal voor. Dentinho springt en kopt de bal. Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Saponiero is nu in balbezit. Saponiero passt de bal met de wreef. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Daqiang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pezzuti rent richting de bal. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno speelt de bal door. Keis geeft een hoge lob. Rymshin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vallekas C.F. 31%, Racing de Monteolivete 69%.
Real Vallekas C.F. - Racing de Monteolivete 7:1